| madalynaaa a întrebat:

Da-ti va rog statusuri de genu` ♥.´Stii ca nu stau ´ talk to the hand Dupa n0r0k;;] ´. Si daca vreau ´ :*! sa iaSa ´ fum >:. Stiu unde sa dau foc :d ´.`♥

1 răspuns:
| UnUrsuletsMaiMic a răspuns:

Te bucuri atunci Cand Cad. DAR AI GRIJA: Sunt…Ca…Focul…Styiii…S`ar Putea…Sa Te…Ardddd...
Este atat de schimbata; x! Exakt cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!

• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •

• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •

♥ si poate voi iubi din nou.♥. eu nu fur inimi.♥. le primesc cadou ♥

M-am schimbat si pot visa acum.Nu mai vreau sa cer. Voi obtzine oricum. love struck

Nu mai sunt copilul cu slabiciuni de alta data... acum sunt slabiciunea altora... cu caracter de piatra.

Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata?
Dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!

Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!

• Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`. Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`! •

Plina De Idei Pentru O Iesire Din Banal. Acel Copil Ciudat Cu Acel Ceva Special.

»-(¯`v´¯)-»Si crezi ca nu mai stii cum ma cheama? Si crezi ca nu mai stii cine sunt? Si crezi prost fraiere ca tot viata ta sunt!»-(¯`v´¯)-»

Sa Taci cand vb eu´. nu imi place ´ sa minti cand´ mint si` eu´.oh go on nu´mi place sa spui " pa " asta´e replica meawinking

cam atat imi amintesc :d