| ßέßέ a întrebat:

Daca ai sti ca maine ai muri, ce ai face azi?

11 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Aş mânca multă ciocolată probabil laughing! Baftă!

| Razvan a răspuns:

As fi fericita. Mi-as impune sa nu plec de aici fara sa fiu macar o clipa fericita.Sau poate, cine stie, fericirea nu apartine lumii asteia

| PandaCrusher a răspuns:

As baga ca spart in mine day dreaming.
Si mi-as cere scuze pentru cat de rea am fost cu unii. :-

| Ana a răspuns:

De toate big grin

| Andrutsa_3014 a răspuns:

Ce as face.thinking

mh...:X

aoleulaughing

asi face toate lucrurile pe care nu le-am apucat sa le fac pana acum...

si poate mi-as cere scuze unor pers big grinbig grin

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Pai spunem noi ca facem multe, dar cand afli ca maine vei muri, vei sta si vei astepta clipa fiindca ti sa va duce cheful de orice activitate. Dar in orice caz nu as pleaca fara sa'mi iau la revedere de la familie si prieteni.Baftakiss

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Nu cred ca as avea timp sa fac prea multe lucruri, as fi socata. Totusi, cred ca as prefera sa stau cat mai mult afara, probabil m-as simti mai bine. As vrea sa imi impart timpul intre persoanele dragi, dar sa am si momente de singuratate.
De fapt, imi inchipui ca m-as simti coplesita de cate lucruri as vrea sa fac. In final cred ca doar as sta si as astepta.

| JuLien a răspuns:

Sex 5 ore pe plaja la viteza.ca o sa mor maine!

| louis3 a răspuns:

I'as lua dupa mine pe toti oamenii rai pe care ii cunosc ca sa'i fac fericiti pe cei ce vor ramane...

| clauss a răspuns:

Costiug

| emeris a răspuns:

Oricum ar suna laughing...probabil m-as duce la o anumita persoana si i-as zice cateva angry apoi cand m-as calma... i-as zice ca tin la elblushing si bla-bla. mi-as lua adio de la prieteni. as manca si as bea pana busesc. as pleca la mare, daca am timp destul laughing as merge in muuulte locuri. cu multe persoane. intr-un final, probabil m-as aseza pe malul marii. si as astepta.thinking

Întrebări similare