Sincer sunt introvertit și anti-social deci nu îmi plac petrecerile mari, aglomerate și zmotoase.
Aș opta pentru o nuntă restrânsă, și petrecerea de final să pe un fundal lejer cu cu muzică jazz. Cât despre mâncare un aperitiv, o ciorbă de perișoare, sărmăluțe și desert.
Păăi nu m-am gândit la asta niciodată mă refer la nunta dar ca meniu habar n-am, as alege ceva acolo și gata dacă s-ar întâmplă minunea asta
Manele sa fie fara numar
mochanu, guță, salamior și e totul perfect
Şi acum te aştepţi să facem liste cu tot felul de preparate?
Nu mai bine intri pe gustos.ro
Candy bar, Cocktail bar, aperitiv, o ciorba sofisticata, o friptura cu ceva garnitira desenată, tort, sarmale si bautura nelimitat in pret(obligatoriu sa alegi varianta nelimitat). Cel puțin eu așa am avut cand am avut nunta si toata lumea a fost mulțumită, mai puțin restaurantul care a pierdut mult la oferta bautură nelimitată.
Cred că aș opta spre o excursie în Maldive frumos la soare și n-aș mai face nici o nuntă.
20 cm zici.
Tu esti Alina2k18? Aveti exprimari similare.
Aoleo, chiar toți userii ma confunda cu aia?(nici măcar nu știu cine e)
) (presupun după username ca aia are cont din 2018, eu mi-am facut altul după ce nu mi-am putut recupera parola de la emailul de pe contul vechi ca sa fac niște confirmări la contul TPU și implicit nu l-am mai putut folosi)
Isi dorea mult un penis de 20 cm
De ce nu își transplanta unul?!?
Pai voia sa-l simta in ea
Pai tocmai făcea transplant de unul lung cat să-i ajungă
Situatia devine tensionata, chiar as vrea sa va vad pe amanfoua intalnindu-va in lumea reala. Ar fi un spectacol foarte sexy
Masacru. Război. Asasinat.
Mai vrei sa ne vezi?
Da, amandoua in rochii scurte ![]()
Ca pe urma sa ma bag eu sa salvez situatia.
ROCHII?!? Ce... cum... nu cred ca...
Ma gândeam la niște costume de baie... dar în fine, nu te poți pune cu preferințele fiecăruia
Rochii e mai natural ![]()
Dupa tras de pas, dezbracat una pe alta, aruncat pantofii una in cealalta, palme, asa am vazut ca se bat fetele. Nu stiu de ce dar imi pare ca au o ambitie sa se dezbrace una pe alta cand se bat
Dacă nu au alte arme se bat și ele cu ce au
un ruj în ochi, un rimel în gura, o unghie rupta
Au rujurile si rimelurile pregatite in gentuță in caz de orice ![]()
Si unghii false sa nu-si rupa unghiile naturale
Și alea false se rup, sa știi. Și când se rupe una... dacă o rupi de la rădăcină nu vrei sa știi ce doare
Nu inteleg de ce folosesc unele unghii false. Daca isi vopsesc unghiile naturale arata la fel. Sau poate alea false sunt doar mai lungi.
Cauta pe net "unghii stiletto" si ai sa înțelegi
Urate. Era o poza cu niste unghii zici ca erau creioane.
Chiar deloc ![]()
Dacă vrea sa te violeze unu și nu ai nimic la îndemână?! Te folosești de unghii!
Ii bagi ghearele in gat
Sau îi ciopârtesti organul
Charcuterie(aia cu cascaval, struguri, biscuiti etc) merge bine cu cantitatile industriale de alcool prezente la o nunta. ![]()
Daca ai alcool de calitate, poti servi si pufuleti ca nimanui nu o sa-i pese.
O, da! Îmi și imaginez!
Pufuleți cu surprize asortate cu un pahar de șampanie
Pufuletii sunt felul principal, duh. ![]()
Vinul spumant merge mana-n mana cu o felie de tort.
Tocmai. Băutura o sa fie compusa numai din tărie.
Și tortul o sa fie de rahat (d-ăla turcesc).
Ohh. Asta schimba tot.
Chiar daca vinul mi se pare mai potrivit in combinatie cu charcuteria, taria poate fi si ea o alegere buna.
Hmm, nu am toate detaliile, dar, daca tortul e foarte dulce, bauturile spirtoase ar putea fi alegerea perfecta. pentru mine, cel putin. ![]()
All in all, un meniu bun.
De un playlist cu muzica buna nu ai nevoie?
Dacă nu e Guță, Salam, asa mai de elită, atunci poți pleca. ![]()
Oh, șio sa servesc și pufarine ca nu le fie prea foame la invitati.
Hah, pufarine si manele? e o insulta la adresa omenirii si a invitatilor tai sa-i privezi de spartul semintelor pe ritm de Guta.
O sa pun și alea în meniu ca tot mi-ai amintit de ele ![]()
Fiecare servește ce poftește
"Fiecare servește ce poftește"
Hehe, mai bine isi aduce fiecare de-acasa ce vrea.
Mai putina bataie de cap pentru tine.
Ce idee buna mi-ai dat! O sa scriu asa pe invitatii:
"Sunteți invitați la nunta mea când vreau eu. Veniți cu mâncarea și băutura la restaurantul X. Rezervarea (scaunele, farfuriile, paharele și tacâmul) costa 10, 000€/persoana. Va mulțumesc pentru înțelegere."
"...nu garantez comfortul de acasa al scaunelor rezervate si nici transportul pana si de la local. Din aceste considerente voi intelege daca doriti doar sa- transferati banii in contul bancar xxxxx. si sa nu mai veniti. Multumesc anticipat. "
"Nu garantez nici ca restaurantul va fi rezervat pentru nunta mea, poate dați de un majorat."
"De aceea as dori sa primesc SI donatii pentru a construi un restaurant de lux in care eventual as putea sa va invit sau nu sa-mi fac nunta. "
Buna!
Eu mi-am facut nunta acum cateva saptamani si habar n-aveam ce sa aleg. Am mers cu sotia mea la http://nonameevents.ro/meniuri-si-servicii/ si acolo am dat de niste oameni care sunt profesionisti. Nunta a iesit superb si mancarea a fost delicioasa!