NOname
| NOname a întrebat:

Dacă ar fi să vă descrieți în 2-3 cuvinte, care ar fi acelea?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ah,NOname,citind intrebarea ta mi-a venit in minte "tine minte trei cuvinte"!happy
Asa ca la mine este:prieten, zambet, suflet.
Si vor fi intotdeauna.

48 răspunsuri:
| MeGustaaaaa a răspuns:

2 cuvinte- Sunt fata.
3 cuvint- Sunt o fata.

Mai mult de atat'a ce vrei?laughing

NOname
| NOname explică (pentru MeGustaaaaa):

Interesant. Și prin ce te deosebești de celelalte 3-4 miliarde?

| MeGustaaaaa a răspuns (pentru NOname):

Hamm...thinking Prin celelalte 2 miliarde 995 de cuvinte.Pai imi place sa fiu pe TPU, sa scriu pe bloguri, sa ma distrez, sa dansez, sa dorm, saaaa toateeee laughingTie?

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru NOname):

Se deosebeste prin ADN si amprente. laughing

| Bogdanux a răspuns:

Calm, diferit, destul de vesel.

Răspuns utilizator avertizat
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Se zice ca ziua evoluează în funcţie de direcţia în care se mişcă colţurile gurii tale.Eu acum sunt racit si zac in fata laptopului, mari sanse sa nu ma pot descrie prea bine -_- Dar exista o gramada de cuvinte.Precis exista si mai multe, poate pe care nu le vom descoperi niciodata...

Bine 2 cuvinte:Eu sunt
3 cuvinte:Sunt, deci exist(presupun ca va sparge filosofia mea -_- ).

Sper ca te-am ajutat happy

| Klepto a răspuns:

Sa mai spun formula mea vestita? Nu o stie deja destula lume? Bine, bine, o spun, doar ca sa nu fiu off-topic.
Prost, urat, gras, P.U.G.(da ca si cainii), ar merge si PGU, dar ar suna oleaca prea politic de partid si ar lasa loc de interpretari ca, Partidul Gurmanzilor Urati sau altele.
Abia astept sa te descrii si tu, si n-ai voie sa folosesti cuvantul "blonda" decat o data.

| Cline7 a răspuns:

Pai sunt prietenoasa, cateodata enervanta, dar sunt pur si simplu EU!

| BebeStrumf a răspuns:

Neastamparatalaughing)),isteatahappy si spontana smug tu?

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

"only me"

| JeSa a răspuns:

Sunt precum un ''uragan'', insotit de trairi intense, profunde, puternice. Si, gata sa te salveze! tongue
PS - pot fi si contrariul, sa te izbesc tongue cand nu te astepti! happy
Deci sincera, intelegatoare, agera si nu inainte de toate tongue, imperfecta!

| jony a răspuns:

1.Sunt un baiat bun ti-as da orice daca meriti oricine ai fi.
2. Iubesc toata Terra.
3.Imi place sa fiu cu respect si onoare.

| CrazyPittica a răspuns:

Sensibila,Iubitoare

| KyraW a răspuns:

Nu ma pot descrie in doar 2-3 cuvinte...eu sunt o fire foarte complexa, si consider ca nicio persoana nu ar trebui sa se descrie doar intr-un nivel minim de cuvinte.Omul este o creatura foarte complexa,pana si ADN-ul nostru,cea mai mica structura, ceva microscopic e asa de complex, incat cel mai bun pictor pozeaza de mai multe ori inainte macar sa incerce sa-l deseneze.Si acum ma complic cu raspunsul asta ca sa pot lasa lumea singura sa traga concluzii.Nu o sa ma descriu, pentru ca as face 1/2 lucruri:ori o descriere buna,de unde ar venii expresia seaca "Nu lauda fructul pomului ca se strica rodul" si daca mi-as face o descriere/caracterizare a la Kyra,ar fi una rea si jignitoare cu privire la propria-mi fiinta de unde reiese alta expresie "Daca vrei ca ceilalti sa te respecte si sa aiba o parere buna despre tine,fa-o tu prima".Cat despre una "normala" eu urasc termenul de normalitate pentru ca e var primar cu "mediocritate". Deci, cum crezi ca sunt? Dar tu, tu cine esti?

| Sabin91 a răspuns:

Sunt marinimos.Gingas si prietenoshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meduză gelatinoasă geloasă.

| Trolli a răspuns:

Eu sunt foarte (atat).

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

- ciudata (sau cel putin asa ma fac oamenii sa ma simt)
- unica
- talentata

| Gabica a răspuns:

N-am nici o idee! As putea sa descriu fiecare persoana din lumea asta, dar pe mine nu ma pot descrie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"intrasem" sa vad ce mai faci si mi-am dat de lucru singur; a trecut deja un sfert de ceas de cand imi storc creierul, sa gasesc si eu un raspuns la intrebarea asta! ok; eu renunt! mai vorbim!

| Shatzie a răspuns:

Rece, distanta si aroganta. Nu neaparat in ordinea asta. Ah, si ma simt excelent in pielea mea!

| Aceeasieu a răspuns:

Orgolioasalaughing

| Leocerba a răspuns:

O mâță blândă intr-un sac in dungi *raspuns dat acu` 5 minute la a nouăjcincea-ți intrebare (nu m-am sucit de-atunci )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I'm the opposite of every guy you've ever met. 9 cuvinte.

| Pisoiul a răspuns:

Eu sunt gingas, prea alintat si un gamer desavarsit.big grin.Papa sper sa putem fi toti prieteni intr-o buna zi.

| JasonMcCann a răspuns:

Sunt foarte scunda pentru varsta mea, dar nu am ce face.trebuie sa suport criticile celorlalti...nu ma simt bine deloc cand ma insulta,dar ei se amuza pe seama asta, si asa cum am mai zis, nu am ce face.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună, NOname! Interesantă întrebare, dar consider că 2-3 cuvinte nu sunt suficiente pentru a se putea autocaracteriza o persoană. Totuşi, eu consider că sunt o fire foarte sensibilă, ambiţioasă şi liniştită. Tu cum te-ai putea descrie? happy

| ostea a răspuns:

Lumina, Iubire, Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rational, relativ amabil, perfectionist, incapatanat.

Întrebări similare