M-as duce sa mor ca ultimul caine batran in padure.Nu mi-a placut sa fiu inconjurata de oameni nici cand am trait de ce as vrea sa fiu plansa de oameni dupa ce as muri?![]()
Sau sa primesc coroane de flori?
Nu multumesc![]()
Sunt bani dati degeaba. Timp pierdut inutil la inmormantare pazind un om care oricum nu mai pleaca nicaieri. Durere inutila pentru ca nu se mai intoarce
Cred ca as fi atat de blocat de ideea ca voi muri in 24 de ore incat n-as fi in stare sa mai fac nimic. As plange poate pentru toate lucrurile pe care nu le-am facut inca.
Ia-s suna pe toti le-as spune ca imi pare rau daca le-am facut ceva rau si sa ma ierte. Dupa as vizita-o pe persoana iubita(chiar daca acum este la departare), m-as distra cu cele mai bune prietene si la urma voi merge in biserica si voi sta acolo pana voi muri
As incepe sa plang
[e inevitabil], pe urma mi-as reveni, mi-as cere scuze tuturor cu care sunt certata[chiar daca unii nu ar merita], as merge printr`un parc, m`as plimba cu rolele, mi-as lua adio de la toata lumea, toti prietenii, le-as spune cat ii iubesc si cat de mult inseamna pentru mine...si gata as pleca impacata, cu gandul ca cei care`si vor aduce aminte de mine, isi vor aduce cu drag
Pai as manca ceva bun si scump la restaurantul chinezesc si apoi m-as duce intr-o biserica abandonata sa stau acolo si sa mor. M-as ruga pana mi-ar veni ceasul si as medita la ce am facut in viata asta. Cam atat.
Prea putin timp ramas pentru prea multe lucruri de facut.Finalul probabil ar fi intr-o masina tare, gonind pe o strada cu viteza foarte mare. asteptand momentul!
Mash distra la maxim, cat pentru 70 de ani! Tot felul de nebuneli, impreuna cu toti prietenii. Ar fi ca o mega petrecer de ramas bun. M-as intelege cu toti prietenii, uitand de neintelegerile din trecut, stiind ca clipele petrecute cu ei nu se mai intorc. U? Bye bye:*
Nu stiu. O intrebare enigmatica. Sper sa nu vina clipele alea. Dar sa raspundem la intrebare. Ce as face?
Pai m-as bucura de viata, nu as lasa nimic sa ma supere si as face tot ce am vrut sa fac pana acum.TOT.Mi-as face un prieten (pe unul dintre baieti pe care il plac dar tot ma tine ceva sa nu fiu cu el). Ias da un sarut si as muri in bratele lui.Romantic nu?![]()
Sincer nu stiu daca as afla asta cred ca as fi panatica vreo 59 de min apoi m-as bucura e viata![]()
p. s am 15 ani
Deci nu cred ca vine prea repede ziua aia.