anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati stii ca parintii nu au bani sa va ajute sa va continuati studiile, sau v-ar descuraja mereu ati mai continua sa luptati pentru ceea ce va doriti sau ati renunta?

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Parintele, daca vede calitati deosebite la copil, face ori ce sacrificiu pentru asi termina studiile.

| KaterinkaBoy a răspuns:

Cat timp mi-ar bate inima in piept si as avea creierul functional atunci as lupta pentru mine si viitorul meu. Educatia duce la intepciune iar intelepciunea la libertate deplina...iar libertatea e esentiala. Nu te da batuta pana cand nu ajungi unde ti-ai propus si nu te ingrijora de lipsa banilor. Picasso in tinerete facea iarna focul cu propriile tablouri ca sa se incalzeasca dar asta nu l-a oprit.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff..."părinților" mei nu le pasă de mine, deci nici nu se pune problema să stau să aștept să cadă bani din cer. Normal că voi lupta, doar vreau să ajung să lucrez la Protecția Copilului.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Bravo KaterinkaBoy kiss meritii mii de imratisari, da-le naibii de fundite! respect oamenii cu o gandire lucida

| SorinBvB a răspuns:

As obtine o bursa si nu as inceta pana nu ajung ce-mi doresc minim subofiter in ROMANIAN ARMY