| Costel95 a întrebat:

Daca Isus ar reveni azi unde ati merge? (RAI sau IAD)

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Iad.Si nu regret.Imi voi sustine parerile pana la capat, indiferent de consecinte.Singura sentinta pe care o accept e a constiintei

| Vizitiul a răspuns:

In purgatoriu, la un vin cu Isus, dupa care, fiecare isi vede de treaba.

| Biby a răspuns:

Rai.

| madia a răspuns:

Eu raman pe afara...laughing

| BigV a răspuns:

Daca Dumnezeu este asa de bun de ce nu mergem toti in rai?! Daca tot ne iarta?! Mai intai arati unui om ce poate castiga si apoi il pui la o competitie! Daca ii zici fa asta ca primesti 2 milioane de dolari si el este prost si te crede tu esti singurul care iese in castig! In cazul de fata biserica! Eu cred in Dumnezeu, dar nu in biserica! Decat sa faci matanii sarind intr-un picior mai bine ii dai o paine si celui care nu are! Tu chiar crezi ca Dumnezeu ti-ar trage teapa?!

| 4b a răspuns:

Daca stau sa ma gandesc bine, la rai pot doar visa acum ptk sunt o saracuta de paktoasa; P iar cu privire la iad... NU EXISTA, vei ajunge candva acolo la sfarsit de cale daca continui sa o dai in baralaughing

| Angel0 a răspuns:

Nimeni nu merita raiul100% si nici iadul 100%. Purgatoriul e o inventie catolica.Nu interpreta literar venirea lui Iisus.

| Costel95 explică:

Poi BigV, daca o persoana nu-si cere iertare, inseamna ca nu doreste iertare. Dumnezeu este drept, si daca este drept nu va permite unui nelegiut sa intre in Rai. Da, Dumnezeu este bun, dar cu cei ce-L urmeaza, iar cu cei rai, n-as vrea sa stiu ce se intampla, pentru ca daca mania lui Dumnezeu se varsa asupra unui om, nici nu vreau sa stiu...

| Costel95 explică:

De fapt larix, puragtaoriu vine din religia catolica dar e pentru putin timp, esti pus pentru purificare daca stiu bine...sau asa se zice.hee hee Insa, iadul, nu e nici o inventie, si nu e trecatoare e pentru vesnicie, nu mai ajungi in Rai daca sentinta ti-a fost data in iad, nu esti trimis in iad pentru un anumit timp ci pentru vesnicie. Asa ca ai grija si gandeste-te ce vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad legatura...

Întrebări similare