Ca barbati, majoritatea putem sa afirmam ca simtim repulsie cand vedem doi tipi ca se ling sau ca se "iubesc". Insa cand vedem doua tipe care se ling si se iubesc, simtim minim o usoara atractie spre asa ceva. Pentru ca noua ne plac femeile. Pentru majoritatea dintre noi e un fel de fantezie. Si da, la faza asta suntem ipocriti.
Referitor la orientarile sexuale. Majoritatea orientarilor sexuale care se abat de la normal, apar datorita unor traume, chiar daca multi nu vor sa recunoasca, ele exista. E totusi posibil sa te nasti cu o predispozitie de a avea alta orientare sexuala, datorita hormonilor care difera fata de oamenii normali. Asa cum este posibil sa te nasti cu o predispozitie de a fi raufacator. Doar ca in ambele cazuri, se poate corecta cu ajutor specializat si cu integrarea sociala. Insa la capitolul orientare sexuala, insasi societatea incearca cumva sa normalizeze aceste abateri de la normal. Care din punctul meu de vedere este putin cam gresit. Adica inteleg nevoia de a-i integra si pe astia in societate si de a-i ajuta sa functioneze fara sa fie marginalizati, dar nu pot sa inteleg faptul ca societatea incearca sa ne bage chestia asta pe gat cu forta.
Eu daca afirm in public faptul ca o familie este formata din: o mama, un tata si copiii, sa mi se bage pumnul in gura si sa fiu "atacat". Nu vreau sa ajung in punctul ala.
Mereu a fost, este si mereu va fi o abatere de la normal. Biologic vorbind exista doar doua sexe si doar o singura orientare sexuala care este normala si logica. In rest, totul sunt doar abateri si fantezii.
Si da, sunt perfect constient ca vor fi oameni care imi vor spune : "Bigot ipocrit" sau ceva de genul. Dar nu imi pasa. Este o parere de a mea bazata pe anumite aspecte sociale si stintifice din jurul nostru.
anonim_4396 întreabă: