| FreddieM a întrebat:

Daca trebuie sa evitam locurile aglomerate, ca sa nu ne contaminam sau sa contaminam, cum s-a stabilit sau cum trebuie procedat in legatura cu slujbele la biserica?

12 răspunsuri:
| TheBloodyHound a răspuns:

La fel, dar cred ca stiai deja. Scuteste-ne de introducere si spune direct unde vrei sa ajungi, istetule.

| FreddieM explică (pentru TheBloodyHound):

E o intrebare pertinenta si asteapta raspuns pertinent. Nu vad de ce te alertezi. Daca nu faci parte din categorie, esti rugat sa te abtii.
Pace

Ti-am dat un raspuns cat se poate de pertinent. Te poti opri din asteptat.

| J0B0MAT a răspuns:

Să se țină pe Skype.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E un loc aglomerat. Și virusul e tot al lui Dumnzeu. Sunt meciuri de fotbal care se joacă fără spectatori din cauză de virus. Și slujba o poți viziona online,

Nici o problema, iti pot explica daca nu ai priceput. Chestiunea e daca spiritul civic al enoriasiolor spre propria protectie dar si a celorlati, functioneaza si pentru o astfel de situatie.
Totusi maniera nu foarte elganta in cu care mi te-ai adresat ramane discutabila. In concluzie, nu as mai putea avea mari pretentii de la un tip ca tine. Dar nu-i vina ta, vorba aia,, Nimeni nu-i perfect"
O zi minunata

| Theo94 a răspuns:

Sa nu mai aiba loc o perioada.

Se pare ca esti putin buimac in aceasta dimineata. O fi din cauza ca era destul de devreme cand ai scris? Sau la tine e ceva comun ca in mijlocul unei discutii sa uiti de la ce a inceput si sa incepi sa spui chestii la intamplare?

Permite-mi sa aduc putina lumina asupra ta: Obiectul conversatiei sunt slujbele religioase, cum ar trebui ele abordate in contextul acestei crize provocate de coronavirus. Daca spiritul civic al enoriasilor va functiona sau nu in aceasta situatie e cu totul alta discutie.

Te-ai mai dumerit acum?

Sa stii ca nu iti port pica pentru ca a trebuit sa imi petrec doua minute explicandu-ti despre ce este intrebarea pe care chiar tu ai pus-o. Chiar daca sa nu uiti motivul pentru care incepi un dialog si sa ramai coerent nu e ceva foarte dificil, mai sunt si oameni ca tine, carora nu prea le iese si trebuie sa fim intelegatori.

Sa dea Dumnezeu cu sanatate in tine.

Mersi asemenea.
Intrebarea mea a fost scurta, clara si nu lasa loc de interpretari nici ofense nu a adus si nu era nevoie sa afisezi atitudinea aceea zeflemitoare si aroganta cand ai raspuns. De aceea ti-am explicat a doua oara, mai pe intelesul tau, ca sa inlatur orice dubiu privind intentia intrebarii mele.
Asta-i textul inoportun.,, Scuteste-ne de introducere si spune direct unde vrei sa ajungi, istetule." In ultimul comentariu ai pastrat aceeasi tipologie de atitudine, dar nu mai conteaza e chestiune de caracter, aici nu pot interveni.
De obicei prefer discutiile cordiale, si civilizate, dar regret ca nu mi-ai dat sansa sa o port si cu tine.
As dori sa-ti amintesc ca,, legea compensatiei" functioneaza perfect pentru toti. Intodeauna culegi ceea ce semeni.
Sper sa traiesti vremuri mai bune.

N-ai ce sa-mi explici tu mie iar ceea ce ai facut mai sus nu se cheama oricum explicatie ci vorbit despre ceva cu totul diferit fata de ce ai spus in prima postare. Pe scurt, ai batut campii.

Daca ai fi folosit putin intuitia ai fi realizat ca al doilea enunt ar fi o completare a primei intrebari si care si aceasta astepta raspuns.
Ok, de acord ca e posibil ca nu ti-a placut cum suna sau e ceva care te-a deranjat dar asta nu-ti justifica lipsa bunului simt si a atitudinii arogante mai sus prezentate. Si nici jignirile nu-si au rostul.
Sa fii iubit.

| TheBloodyHound a răspuns (pentru FreddieM):

Tu ti-ai prezentat acel raspuns ca pe o explicatie, incercand sa sugerezi ca n-as fi inteles eu "chestiunea" postarii initiale.