| Mosotti a întrebat:

Datele problemei:

Imobilele detinute au doi proprietari, eu si mama.
Banii ii am eu cu imputernicit mama.

Eu am o matusa deci sora tatalui. Ea are doua fete deci am doua verisoare.
Mama nu e ruda cu matusa, deci nu are treaba cu ea sau copiii ei.

Daca eu mor, ce se intampla?
Revine totul mamei? Sau pune matusa mana pe ceva?
Si daca revine totul mamei si i se intampla ceva, raman alea statului?
Are rude la tara dar alea nu au cum sa afle ca mama s-a dus, ca nu tinem legatura.

Ptr ca NU vreau sa puna matusa sau familia ei mana pe ceva!
Prefer sa fie la stat totul decat asa.

Cu banii e o problema, ca daca eu mor si mama nu se duce repede sa-si transfere banii in cont, cauta aia si alti mostenitori, iar eu pe hartie sunt inca insurat aici, ca nu am declarat divortul din Germania aici, ca nu am actele.
Si poate asta s-ar intampla si cu imobilele, dar nu stiu.

Cum se face ca matusa sa nu puna mana pe nimic? Fie ca se intampla ceva cu mama (dupa ce a preluat tot), fie ca nu.

Ca daca moare si nu apuca sa-si treaca tot la ea, ia aia din tot, ca e singura ruda.
Prefer chiar sa ia aia din Germania ceva decat matusa pe care a durut-o in pix de mine mereu.

35 răspunsuri:
| 199onur7 a răspuns (pentru Mosotti):

Ioan 12:44-50 VDC
Iar Isus a strigat: „Cine crede în Mine nu crede în Mine, ci în Cel ce M-a trimis pe Mine. Și cine Mă vede pe Mine vede pe Cel ce M-a trimis pe Mine. Eu am venit ca să fiu o lumină în lume, pentru ca oricine crede în Mine să nu rămână în întuneric. Dacă aude cineva cuvintele Mele și nu le păzește, nu Eu îl judec, căci Eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea. Pe cine Mă nesocotește și nu primește cuvintele Mele, are cine-l osândi: Cuvântul pe care l-am vestit Eu, acela îl va osândi în ziua de apoi. Căci Eu n-am vorbit de la Mine Însumi, ci Tatăl, care M-a trimis, El Însuși Mi-a poruncit ce trebuie să spun și cum trebuie să vorbesc. Și știu că porunca Lui este viața veșnică. De aceea lucrurile pe care le spun, le spun așa cum Mi le-a spus Tatăl."

Eu nu forțez pe nimeni sa creadă in el căci el este doar unul atâta eu am un Dumnezeu si el pentru mine este absolut totul pe lumea Asta nimeni nu-i înaintea lui și in fața lui absolut nimeni il iubesc cu Adevărat da cu Adevărat si pentru el imi dau si inima si sufletul pe lumea asta știu ca există mia Demonstrat asta de multe ori și știu ca are grija de mine și este lângă mine mereu când am nevoie de el sau in cele mai grele momente din viața mea ei cred cu toată inima mea in el doar in el mi-a dat 2 mâini 2 picioare 2 ochi un loc de muncă și multe pe care am săle apreciez cu toată inima căci tot absolut tot ce am este datorită lui nu sunt ușa de biserică îmi știu faptele pe lumea asta imi știu greșelile pe lumea asta sunt foarte conștient de faptele mele rele pe lumea asta și le voi lua pe toate cu mine și mile voi plăti pe ficarea in parte daca eu sunt pe lumea asta aicia acum sunt pentrucă el vrea faci daca ar fi fost alegerea mea nu ași fi călcat pe pământul asta niciodată si o data ce am părăsit lumea asta si pământul ăsta aicia nu voi mai călca in veci pentru nimic in lume eu mai stau pe aicia cât decide el sa mai lase pe pământul asta si lumea asta când el decide sa ma ia ma duc cu toată inima nu am venit pe lumea asta sa fiu bogată sau sa trec in fața la cineva sau cuiva eu sunt asa cum sunt eu cu defectele mele si bune si rele nu sunt aicia sa ma cert cu nimeni nu am venit pe lumea asta sa fiu dușmanul nimănui.

| Mosotti explică (pentru 199onur7):

O fi si asa.

| 199onur7 a răspuns (pentru Mosotti):

I-ai dat ceva la mătușa mosoti? laughing)))) o casa cevalaughing))))

| Mosotti explică (pentru 199onur7):

Nu i-as da nimic, nici un leu nu i-as da, nu merita matura. Alea ce am le tin ca sa traiesc din chirie, ea sa faca ce vrea.
Daca se purta altfel, merita ca dupa ce mor eu sa ia ceva, dar altfel nu.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Esti insurat rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor wow ce stire de senzatie