| Raluca1724 a întrebat:

Daţi-mi vă rog frumos un sfat că nici nu mai ştiu cum să scap de complexul ăsta! Mama mea are multe cunoştinţe şi de fiecare dată când se întâlneşte cu vreo cunoscută este imposibil ca acea persoană să nu-i spună ceva despre mine. Odată i-a spus mamei că de ea are grijă, dar de mine nu, şi trebuie să-mi facă urgent un regim alimentar, că mă dezvolt rău şi voi fi joasă în înălţime şi grasă în greutate. Mama a ripostat că eu sunt "mică" şi nu am nevoie de fitness, regimuri alimentare, etc. Dar dimpotrivă, eu am 1.65 şi 50 de kg şi am 14 ani, şi nu mă văd aşa de micuţă şi grasă cum mă cred unii. happy Deci acum întrebarea mea este următoarea : Ce trebuie să fac ca să scap de jignirile astea, toţi îmi reproşează că sunt grasă, că sunt grasă. Până şi tata mi-a zis că am obrajii graşi, dar nu cred că a luat-o în serios şi la şcoală unii îşi bat joc de mine. Dar nu înţeleg de ce unii mă văd aşa de "grasă"? Eu cred că aici deja miroase a invidie!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nici eu nu cred ca esti grasa. Din moment ce tu esti multumita de felul in care arati, n-ar trebui sa bagi in seama parerile rautacioase ale unora.
Bafta!winking

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai personalitatea ta și ține-te pe poziții. Nu ceda.
Pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Daca tu te simti bine in pielea ta, parerea celorlalti chiar nu conteaza!

| OrangeWind a răspuns:

Si eu am 14 ani si in jur de 1. 60 si am 50 de kg si nimeni nu mi-a spus ca sunt grasawinking Cred ca arati foarte bine, eu zic sa nu ii mai bagi in seamawinking si eu am obrajii grasi si unii chiar spun ca sunt dragutawinking

| Monica_2388 a răspuns:

Pai nu esti grasa deloc, nu mai tine cont de ce zice lumea, conteaza sa te simti tu bine in pielea ta! Succes:*