HepHap
| HepHap a întrebat:

(DAU FUNDITA) Cum ar fi daca de maine s-ar scoate funditele de pe TPU?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Cât adevăr poate grăi o portocală!

30 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Roxy a răspuns:

Pai multi cred ca ar cere inchidera conturilorlaughing
As propune sa se dea ceva sarmale sau hamburgeri de la Macrolling on the floor
Sau bomboane, sau stelutelaughing
Oricum multi de pe site vaneaza funderolling on the floor
:*

| mystik a răspuns:

Nu cred ca ar fi ceva iesit din comun, doar suntem aici sa ne ajutam nu pentru a concura care are mai multe fundite, pentru mine de exemplu si nu exagerez funditele nu au o mare insemnatate, dar cind imi da cineva cite una nu ma supar))))

| LostInDreams a răspuns:

Nu ar mai fi concurentabig grin In rest nu cred ca ar fi o tragedie.Eu una nu stau pe site doar sa primesc funde, ci pur si simplu sa ajut sau sa cer sfaturibig grin. Oricum tu esti deja expert asa ca nu te afecteaza cu nimictongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adeca sa inteleg ca dai fundita dar vrei sa se scoata de pe site? Esti cam ciudat.La ce o mai dai? Glumeam.Sa trecem la raspuns; Cred ca s-ar goli siteul mai mult de jumatate.

| emi_8585 a răspuns:

Io cand mi-am facut cont nici nu stiam ce sunt funditele...nu am nevoie de funda mi-am facut cont doar din lipsa de ocupatie... app numi plac vanatori de fundehappy

nony
| nony a răspuns:

Si tu cui i-ai mai da fundita? rolling on the floor De ce ne pácálesti...

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sinucidere în masă...plus că ai deveni mincinos dacă s'ar scoate fundiţa(să presupenem că îţi trebuie o zi de meditaţie, yoga şi dezbateri pe tema"cui să'i dau fundiţa?")

| ELD a răspuns:

Pai milogii de fundite ar cere stergerea contului, pai iti dai seama ca ar fi disperati sa nu aibe fundite happy:-s doamne fereste daca dispar funditele ca incepe scandalulrolling on the floor

| Bacemi a răspuns:

Ar fi mai bine. Probabil multi si-ar inchide conturile odata cu aceasta decizie sau ar intra mult mai rar. In ce ma priveste nu s-ar schimba nimic.

| lia a răspuns:

Pace!

| cicilica a răspuns:

Eu cred ca ar fi foarte bine daca sar scoate. am venit aici pentru a ajuta oameni nu pentru a primi o recomsensa obligata [ am citit comentarii cu amenintari gen: "daca nu-mi dai fundita iti sparg contul si..." SAU cu implorari " te implor da-mi fundita ca te-am ajutat"]. daca sar scoate cred ca toti ar pleca si am ramane cu intrebari fara raspuns.

Răspuns utilizator avertizat
| Hmmmm a răspuns:

Stii ca acum tu primesti atat d multe raspunsuri deoarece ultima fundita e la tine, nu?
stii ca daca deja s-ar fi scos funditele nu ai fi avut atat d multe raspunsuri, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' cum ar fi daca s-ar scoate funditele dragute si minunate si s-ar da in schimb sosete purtate (o saptamana)? Ar mai fi atitia milogi si asa bataie pe funde/sosete? S-ar mai ingramadi toti sa raspunda primii? rolling on the floor

| Barajag a răspuns:

Nu ar mai fi atatia utilizatoribig grin
Uite, de la tine nu am luat nici o fundoacahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika, nu vrei o soseta? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi mai bine; ar ramane pe site doar utilizatorii care chiar vor sa ajute si ar fi mult mai placut sa raspunzi la o intrebare fara sa vezi celebrele replici referitoare la fundita.Ca veni vorba, sterge paranteza, te rog, m-am saturat de cate ori am vazut astahee hee.

| Zazu a răspuns:

Funditele ca funditele, dar ce ne-am face daca nu s-ar mai propune experti? Pe blog stau ca la "start", ba eu, ba eu, ba nu...io! ba nu, ba nu ...ca a mea e mai buna! ca pe vremea lui ceasca cand trebuia sa te trezesti la 3 dimineata sa prinzi un litru de lapte! Daca pentru fundite se goleste site-ul, pentru experteala se ajunge la harkiri/seppuku in masa.

| brosu a răspuns:

Diferit, probabil ar fi răspunsuri mai sincere...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sigur n-ar afecta pe cei care au inteles mesajul acestui site. Pe de alta parte, multi "copii" ar disparea din peisaj, ramanad doar cei care se implica sincer in dezideratul acestui format. Dar de ce sa nu recunoastem ca, la inceput aceasta forma de premiere ne-a ambitionat sa fim mai activi si la obiect cu raspunsurile. In timp, noii veniti au crezut ca obtinerea funditei este ca si castigarea unor puncte la un joc on line. A devenit ca un lait motiv..."dau fundita!" Uitati-va cine scrie asa ceva si veti vedea ca nu sunt useri vechi. Fundita nu se cerseste si nu se ofera de la inceput! O zi buna tuturor!

| Hombre a răspuns:

Da-mi si mie o fundoaca sa apuc si de la tine, poate le vine administratorilor vreo idee la sugestie. laughing Bro da-mi si o soseta chiar de doua saptamani nespalata, ce este moca nu trebuie refuzat rolling on the floor

| Zazu a răspuns:

Eluveitie, asa-i ca mi-ar sta bine in portocaliu?!winking.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Desigur că ţi'ar sta bine în portocaliu... dacă ajungi user'ul anului o sa vedem o portocala albastră!

| Serendipity17 a răspuns:

Ar fi vreo diferenta? thinking adica, tot intrebari, raspunsuri...

| Eron a răspuns:

Mie nu mi se par cine stie ce aceste fundite.Totusi nu ar trebui scoase.Asa se poate aprecia cel mai bun raspuns.

| Georgix a răspuns:

Pentru mine ar fi la fel.Eu nu raspund pentru a castiga fundite.big grin
In schimb cei care scriu la sfarsitul raspunsului:"Fundita?", nu cred ca vor mai posta.happy

| Alex0194 a răspuns:

Cred ca ar ramane maxim 5-10 useri

| Sweet00gum a răspuns:

Ar bate vantul pe aici

| XxXmImIxXx a răspuns:

Bate vantul frunzan dunga kantaretyy se alunga rolling on the floor ar disparea mai mult de jumate

Întrebări similare