| hackey a întrebat:

"Dau fundita" o replica care ma deja incepe sa ma enerveze big grin
De ce is unii asa de obsedati cu fundele astea? Multi incep cu "dau fundita" desi eu credeam ca ne ajutam intre noi de bunavoie...
Imi poate explica cineva fenomenu' asta din moment ce nu obti nimic (material) sau rank-ul o fi de vina...
p. s. nu fac aluzie la toti dar totusi... cel putin jumate din comunitatea TPU
p. p. s. NU DAU FUNDA happy

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Sa nici n-o dai!happy
Poate ca nu obti nimic material vorbind, dar, avind un anumit punctaj, si un anumit nr de "funda", probabil se crede ca vei fi mai respectat, mai bine vazut pe aici. La urma urmei, asta e valuta forte pe aici, se pare. Imi dai ceea ce am nevoie, iti dau "fundita". Dar imi place ca ai sesizat bine - noi ar trebui sa ne ajutam intre noi de bunavoie, nu pentru niste "funda"...

| cosima11 a răspuns:

Hmm. eşti mai pă trend dacă ai o grămadă de funda hihi. oricine vrea să fie ori expert TPU ori să fie primul.sunt unii care dau răspunsuri doar de dragul de a acumula puncte, sau din dorinţa de a primi o amărâtă de fundiţă... şi, ştii că acum aştept fundita, nu?waiting laughingbatting eyelashes [sa nu primesc stupizi, e doar o glumitza:p ]

| KlaudyaAddha a răspuns:

Hey... A mai fost pusa o intrebare ca a ta, dar mult mai lunga. Eu ajut de bunavoie, raspund la intrebari si dupa ce fundita s-a dat. Funditele astea au transformat site-ul intr-o competitie de "cine are mai multe funde". Sa fim seriosi, nu inteleg de ce unii sunt asa de disperati dupa fundite. Ca oricum, fundita tot trebuie' sa dai la un raspuns. Daca s-ar renunta la fundite, sunt sigura ca cativa utilizatori ar renunta la site. Pps : nu va include si pe voi, cei care ati raspuns la intrebare sau cel care a pus intrebarea.
Hey, ce bine ca nu dai fundita la intrebare! Oricum, daca dadeai, cred ca-ti raspundeau si obsedatii de funde. Oricum, ma bucur ca am regasit aici niste oameni care nu alearga dupa funde. Numai bine la toti!

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Pey eu una ajut de bunavoie si imi place sa raspund stiind ca ajut pe cineva si ajut indiferent dca iau fundita sau nu... dar atunci cand primesc fundita ma simt mandra pentru ca raspunsul meu a fost considerat cel mai bun:X si ma bucur ca stiu ca eu am fost persoana care a ajutat cel mai mult cu rasp meu la acea intrebarehee hee

| vigome a răspuns:

In lumea asta mare si de cele mai multe ori mizerabila ne aratam uneori caracterul, pe care in mod normal nu ar trebui sa il avem, acela de profitori, uitam ca ar trebui sa ajutam fara sa cerem nimic in schimb pe cei care sunt semenii nostri, uitam ca fiecare dintre noi putem avea in anumite momente nevoie de un sfat si un ajutor, uitam ca niciunul nu stim totul. Pacat ca uneori sunt persoane care cer si se multumesc cu un zimbet iar noi daca le oferim acest lucru le cerem,, plata" desi nu ne costa nimic. O seara buna, mai bine zis o dimineata, ca acum este deja luni. Dai FUNDA? Hai ca am glumit, te salut, o saptamana buna si fara sarcini dificile.

| hackey explică:

Pupa-v-ar mama ca as da la toti funda daca as putea laughing
Multumesc care nu au raspuns pentru funda happy