1.Sarah
2. 13
3.Marea Britanie mi-se pare foarte interesant
4. Evanescence - lithium
5.Medic veterinar
6. M tv pai imi place south parca si alte emisiuni
7.Sufletist si intelegator
8.Inotul
9. popcorn, cool girl, bravo girl
10. da, mi-am gasit de lucru ![]()
Dragut test
Buna,
1.Monica
,
2. 17 ani...
3.aici in tara mea natala, nu as schimba-o cu niciuna, totusi imi place California;
4.Nu prea am anumiti cantareti preferati, ascult orice gen de muzica atata timp cat imi place o melodie nu tin cont de gen si de cantaret,
5.sunt eleva, dar visul meu de mica a fost sa fiu actrita sau cantareata, nu cred ca va fi posibil, asadar mi-ar place sa fiu contabila, reporterita, etc.
6.nu prea ma uit la tv, totusi ma mai uit pe protv, acasatv, primatv si antena1 sau kanal D, in fine;
7.nu am un anumit gen, totusi prefer baietii inalti, bruneti, ochi negri, cu bun simt, glumeti, cu pofta de viata, sinceri si comunicativi;
8.pai,depinde,mai ies la plimbare cu prietenele, ma intalnesc cu prietenul, citesc o carte, mai stau pe net, ma duc la shoping, merg la strand, vizitez rude, etc.
9.citesc Popcorn, Bravo Girl, Coolgirl, Bravo, etc;
10. da, au fost interesante
.
1. Elena
2. oho/nu-i obligatoriu
3. aici, in saracie, ce avem noi, au si altii, educatia conteaza;
4.
http://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k&feature=avmsc2
5. profesor/acum tot cu p...incepe, nu te gandi la prostii;
6. Antena3 si Realitatea TV - stiri si dezbateri despre orice;
7. nepotul si cu mama lui;
8. program? nu ma pune sa-l scriu, ca te-ai ingrozi cate fac in 24 de ore, putere sa am;
9. nu am nicio preferinta, citesc tot ca-mi cade in mana, inclusiv Carrefour, Kaufland, Plus, Real, Selgros...
10. mi-au placut cele 9 intrebari, care de fapt sunt 10 la numar.
Multumesc ca ai mai schimbat domeniul de discutie, o zi buna!
1.ruxandra
2.16...impliniti pe 28 acum ![]()
3.Spania...imi plac spanioli ![]()
4.Chris Brown...melodie Superhuman...stiu ce dezamagire n-am pus Justin Bieber ![]()
5.Nu ma uit la tv ...dar ma uit la Mircea Badea
6.Nu exista ideal sau perfect
7.Ma scol,mananc,ies afara,vin acasa,mananc iar,stau pe mess si ma culc ![]()
8.Bravo,Bravo Girl si Cool Girl
9. nu-mi vine sa cred ca am avut rabdare... cred ca sunt foarte plictisita
1.ruxandra
2.16...impliniti pe 28 acum ![]()
3.Spania...imi plac spanioli ![]()
4.Chris Brown...melodie Superhuman...stiu ce dezamagire n-am pus Justin Bieber ![]()
5.Nu ma uit la tv... dar ma uit la Mircea Badea
6.Nu exista ideal sau perfect
7.Ma scol, mananc, ies afara, vin acasa, mananc iar, stau pe mess si ma culc ![]()
8.Bravo,Bravo Girl si Cool Girl
9. nu-mi vine sa cred ca am avut rabdare... cred ca sunt foarte plictisita
1. Georgiana T T
2. aici nu iti voi raspunde. Putina discretie nu strica.
3. Mi-as dori sa continui sa locuiesc in Spania, nu doar in vacante. Mi-as dori acets lucru de indata ce termin facultatea pentru a prinde si un post bun pe undeva. Cine stie.
4. Lara Fabian
5. Adagio, Je suis malade, Caruso, Je t`aime, To love again.
6. Profesor, traducator, psiholog
7. protv - stiri sau alte canale. DEpinde pe unde prind vreun film bun
8.Baiatul ideal ' Acela care ma va iubi asa cum vreau eu, Baiatul care va fi cel putin la nivelul meu, baiatul care va stii sa ma respecte si sa ma iubesca.
9. ceva gen : Am grija de sora cea mica. Am o sora mica cu o diferenta de varsta ff mare, gatesc, ascult muzica, citesc, mai invat cate ceva si tot asa. Sa nu uit de serile de sambata --disco disco
10. Ok
11. dragute tare
1 cornel
2 18
3 spania ca e cald![]()
4 as vrea sa fiu inginer
5 cartoon network![]()
6 fata ideala pentru mine este alexandra![]()
7 treaba.
8 niciuna![]()
9. da
1.Irina:X
2. 15
3.Pai chiar daca Romania e o tara, nu mai spun, tot aicea vreau sa stau e tara mea![]()
4.Probabil o sa ma fac arhitect![]()
5.PROtv, Antena, depinde ce e la tv, de obicei ma uit la astea mai comice(emisiuni)
6.Sa atie sa faca glume, sa fie aproape de mine mereu, sa fie serios, dragut, hotarat.
7.Nu e unul exact, cateva ore la calculator cand am chef la telivizor, seara afara(ca e racoare), mai si mananc, mai fac un dus etc.
8.Bravo girl
9. Unele mai interesante ca altele
1. Laur
2. Aproape 18
3. Finlanda- e noapte si frig
3. Eminem (Stan), The Snowgoons (The Hatred), Parazitii (Bad joke), Kool Savas ( Der beweis)
4. Astrolog
5. Protv, Antena3, Kisstv, Cartoonnetwork ![]()
6. Colega de banca
7. Ma trezesc, ma uit la tv, ies pe afara, ma culc, ma uit pe net in timp ce ma uit si la tv ascultand la mp4, ies pe afara, ma culc.
8. Bravo, Popcorn
9. Aha
1.Marina
2. 17
3.In Turcia. Mi se pare o tara interesanta.
4.Psiholog
5.Cartoon Network
(si ce daca am 17? prefer asta, in schimbul Stirilor de la ora 5.)
6. Unul educat, inteligent, sensibil si hotarat.
7.De obicei in vacanta nu am un program fix. Dar pe fiecare zi ies cu prietenii, stau pe net si restul depinde de starea pe care o am.
8.Cool Girl. Dar nu ma omor.
9. Oarecum.