| Alexandra_Ramona_1989 a întrebat:

De ce acum vrei sa te schimbi si inainte nu vroiai?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ta cam invita la raspunsuri in bataie de joc.
Ca sa-ti raspund totusi serios, s-au schimbat circumstantele sau am alte interese acum. Pot fi imaginate o multime de alte motive.

10 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Pentru ca acum e 2:03 si mi-e somn, la ora asta inca sunt in blugi, tricou si sosete albe, asa ca vreau sa-mi iau pijamalele mele din bumbac verde deschis.
Nu am facut asta pana acum pentru ca mi-a fost lene, adevarul e ca si acum mi-e lene, dar totodata mi-e si somn, de aia vreau sa ma schimb si sa ma bag dracului in pat.

| DoarSteff a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Sincer imi place cum gandesti laughing.

| DoarSteff a răspuns:

Stai... ce? thinking

| ShadoWCrist a răspuns:

Nu este o intrebare serioasa, ai pus-o doar pentru a afla ce spun altii.Trebuia incadrata la alta categorie.

| Me01 a răspuns:

Buna
Am sa iau întrebarea in serios deci nu as schimba nimic la mine, nici inainte, nici acum. Cine ma vrea ma place asa cum sunt( prietenii, iubit, familie.,.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca am gasit persoane de care merita sa-mi pese.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am vrut niciodată să mă schimb laughing

| clickclicksnap a răspuns:

Pentru ca... din categoria... esti sclipitoare

P.S. "voiai"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine zice ca vreau sa ma schimb?
P.S. Esti proasta si daca esti nascuta din '89 e si mai grav.

| Alexandra_Ramona_1989 explică (pentru anonim_4396):

laughing)) Nu inteleg de ce simti nevoia sa raspunzi doar de dragul de a raspunde. Dragul meu, nu ne cunoastem si nu ai cum sa spui despre un om ca este prost, doar asa ca ti-a venit tie. Intrebarea a fost postata doar ca sa vad cum functioneaza site-ul. Daca esti asa de deranjat, fie treci peste intrebare....fie o sterg, ca sa iti rezolv o problema!