Utilizatorii sunt suspendati pentru incalcarea regulamentului TPU, deoarece au fost de acord cu acesta prin inscrierea pe site.
Cui nu-i convine aceasta sa se retraga iar daca greseste sa sufere consecintele, inclusiv suspendarea.
Daca te fura cineva tu il intelegi si il ierti?
Salut,
Ai dreptate, cum se poate una ca asta si doar pentru o injuratura.
Unii ar merita sa le stearga contul, chiar nu le vad rostul aici pe site.
De ce adminii suspendeaza oamenii aici pe TPU?
pentru ca lipsa bunului simt, civilizatiei, educatiei, a celor 7 ani de acasa,multi duc lipsa de asta,jigniri, atacuri la persoana,spam, eu asa ceva nu am vazut in viata mea, am mai intrat pe site urii din Germania, Anglia, usa dar limbajul vulgar ca de pe site urii romanesti nu am vazut in viata mea, numai vorbesc de Youtube e jale, daca ai bun simt nu te suspenda nimeni dar alo Romania e in ue nu se poate ca o tara aflata in ue sa fie asemenea incultura demna niste salbatici primitivi
Depinde de la caz la caz.
Dar toate aceste cazuri au un lucru in comun, nerespectarea regulamentului.
Daca le pasa de fiecare persoana in parte, nu as putea spune, dar cert e ca daca as fi unul din administratorii acestui site, sau orice alt site in general, nu as tolera acele persoane care "se ataca" si jignesc fara motiv, tolerarea unor astfel de persoane ar fi vazuta ca o lipsa de seriozitate, si ar putea cauza plecarea unor utilizatori model.
Daca un utilizator foloseste un limbaj inadecvat, sau instiga la ura, jigneste fara motiv, nu as avea de ce sa-l tolerez, asa ceva nu se accepta, cu atat mai mult pe un site de intrajutorare.
Nu ii convine ceva, este liber sa ignore acel ceva, este liber sa plece, nu il tine nimeni cu forta, dar cat timp este aici si creeaza probleme, va fi pedepsit, locul lui nu e aici. Iar asta e valabil, oriunde, in orice colectiv.
Sa nu mai spun ca asta tine de bun simt, nici in societate nu se accepta asemenea comportament, doar ca acolo daca scoti prostii pe gura, poti sa te trezesti cu un ochi vanat, o amenda, in schimb aici, on-line, multi se cred "zmei" si dar si zmeii trebuie penalizati daca gafeaza.
"De ce adminii suspendeaza oamenii aici pe TPU? "
-Pentru ca incalca regulamentul. Destul de simplu.
Fara suparare, intrebarea asta e de nivelul clasei a 4-a.
"Oare le pasa macar un pic de fiecare in parte sau vad o injuratura si gata il suspendeaza pentru limbaj injurios? "
-Fiecare admin are viata personala ( prieteni,familie,cunostinte,etc),nu stiu daca se ataseaza sau nu,dar daca sa zicem apreciaza anumite persoane de aici de pe site tot nu trebuie sa-i impiedice asta cand vine vorba de o suspendare pentru ca e vorba de dreptate,de a fi obiectiv.
Suntem oameni si gresim, iar ca si la scoala, chiar si profesorii aveau elevii sau preferati, iar daca acestia greseau si depuneau un efort sa se schimbe erai iertati si in continuare, erau elevii preferati al profesorului.Pana la urma,elevii inteligenti cresc nivelul clasei, nu? Te simti mandru,cand esti diriginte iar clasa ta are o nota mare datorita unor elevi inteligenti,evident ca nu te comporti cu ei ca si cum te-ai comporta ca ultimul din clasa,care scade clasa luand doar note proaste.
Ti-am dat exemplul asta sa te gandesti la mai multe chestii, nu sa mergi doar pe una.
"Daca Dumnezeu nu ii intelege pe oameni si ii baga in iad pentru orice pacat,atunci macar adminii sa ii inteleaga pe oameni ca sunt oameni si mai si injura si mai scapa cate o greseala,nu? "
-Eh,lasa ca te inteleg ei cand ai cate o injuratura si faci cate o greseala, de aia ai foarte multe raspunsuri sterse de catre admini, deci nu te-au suspendat pentru asta, nu?
Ideea e sa nu persisti in prostie, vulgarisme si altele, ca nu de asta ti-ai facut cont.
Arunca o privire pe jignirile de pe TpU; la limbajul folosit de unele persoane; la intrebarile puse, la vreo remarca de la vreun raspuns; la bataia de joc etc. Mi se pare corecta treaba cu suspendarea, daca merita acea persoana! Numai bine!
Vorbesc de inima adminilor, sau cine stie, poate si ei vor fi concediati daca nu isi fac misiunea de a suspenda.