Din politete; pentru a nu fi calificate drept nefolositoare sau stupide.Nu e si procedeul meu:toate raspunsurile pe care le-am notat drept amuzante chiar erau, iar stupid nu dau niciodata fiindca mi se pare corect sa apreciez efortul cuiva de a raspunde.
Ma nu stiu, dar eu votez doar raspunsurile care intr-adevar mi se par amuzante, sau indiferent de calificativ, doar daca m-a impresionat cu ceva raspunsul.
Fiecare are mai mult sau mai putin simtul umorului. Unii poate vad foarte amuzant un raspuns si altii deloc.Depinde si de inteligenta
.
Sa iti dau un exemplu : Eram la scoala acum cateva zile si cineva a zis "E doua crete". Si eu am zis "Sunt, ca "e" mai multe". Nu s-a amuzat nimeni, neintelegand ca eu am folosit greseala lui in alta propozitie![]()
.
Eu votez mult...
Uneori dau doar amuzant, inteligent sau amuznat, insa in majoritatea timpului votez raspunsurile bune cu toate aceste calificative.Cand le dai pe toate, inseamna ca raspunsul a fost chiar inteligent.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! rombi ma refer si la raspunsurile mele pentru ca multe sunt votate cu amuzant