Asa si eu...
sunt singura in camera si simt ca cineva ma fixeaza, e enervant... mi-e urat sa stau singura, trebuie neaparat sa dau drumul la muzicaa sau la tv.credeam ca sunt nebuna eu, dar vad ca nu sunt singura
Si eu simt la fel uneori, cand dau drumul la calculator, de exemplu, simt ca cineva este in spatele meu. Ma uit dar nu vad pe nimeni! Le-am spus si parintilor, dar au spus ca am o imaginatie bogata. Dar cum sa fie? Nu are cum pentru ca eu nu am un ''prieten imaginar''. Cand imi este somn, parca este cineva in spatele meu si ar vrea sa ma omoare. Mereu simt asa ![]()
Se pare că nu sunt singura care păţeşte aşa ceva...
Şi eu simt la fel cateodată, simt că cineva se apropie din ce in ce mai mult de mine şi mă priveşte.De altfel, uneori simt ceva ca o adiere uşoară.
Nu ştiu ce ar putea fi...
Vad ca toata lumea pateste asta. Cred ca e in legatura cu subconstientul nostru. Un fel de mesaj sau asa ceva. S-ar putea sa avem si o imaginetie prea bogata, dar e prea mare coicindenta. Si mie mi s-a intamplat asta de multe ori. De exemplu mi-e frig si tremur chiar daca e cald, la cel mai mic zgomot tresar speriata si ma uit la usa ciudat.
Pai in momentele acestea, ne aducem aminte de filme de groaza etc si noi ne credem in film, avem si o imaginatie bogata si cine nu poate intelege ca e doar in mintea lui va trebui sa inteleaga si sa aiba incredere in el/ea ori isi face prieten imaginar pe nume crazy...