| Narfundo a întrebat:

De ce crezi ca sufera generatia 1990-2000? am zis cu aproximatie, probabil am gresit.

4 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Generatia 1990-2000 a fost o generatie frumoasa. Sustin asta in sus si tare, pentru ca fac parte din ea. Imi amintesc ca inainte de anul 2000, totul era diferit, ne distram altfel, ne comportam altfel, radeam altfel.
In ziua de astazi, totul tine de sarcasm, de cat de grozav esti, de mai stiu eu ce lucruri ti-ai luat, iar adevaratele valori au disparut.
Regret cand o spun, dar asa este.

In concluzie, cred ca generatia mai sus mentionata sufera de o schimbare care efectiv nu isi avea rostul happy

| cornel a răspuns:

De talente.

| Classiffied a răspuns:

Pai tara e de vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufera de prea mult messenger, prea mult hi5/facebook/twitter etc. Prea putina cultura, prea putin timp in natura. Vizite prea rare la biblioteca, vizite prea dese in cluburi, baruri, cafenele. Petrec mai mult timp privindu-si in oglinda trupul, decat sufletul. Isi cauta modele in viata printre cei bogati, nu printre cei buni. Se cred prea "cool" pentru a primi sfaturi de la cei mai in varsta. Cedeaza prea usor tentatiilor: tigari, alcool, droguri. Isi incep viata sexuala prea devreme.
Insa, toate acestea nu se aplica intregului, ci doar unei parti ( din pacate, semnificativa.) Imi place sa cred ca ce am enumerat mai sus se va estompa la fel de repede cum a aparut.