| IrinaAndreea a întrebat:

De ce dacă pui o întrebare serioasă nu te bagă nimeni în seamă? Iar dacă întrebi de id-ul vedetei X (care oricum nu dă 2 bani pe tine ca fan) sau dacă nu ştii ce să-i cumperi iubitului de ziua lui (că parcă noi stăm cu el, că să ştim mai bine) ori îţi faci griji că dacă te dai cu rimel de la 10 ani te dizvirginezi, primeşti un răspuns? De ce întrebările agramate sau cu răspunsuri pe care le poţi găsi singur pe Google au prioritate în faţa întrebărilor la care chiar ai nevoie de un răspuns bun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e facuta lumea:cu dosu'n sus.
laughing
Serios.
Uite, daca, la scoala, 20 de copiii ar urla si ar face prostii, si eu nu, si daca oricum m-as pune cu ei, din 20 tot pe mine ma cearta.
Asa-i lumea-chiar mi s-a intamplat!
Chiar azi am citit la,, Intrebari frecvente'' de pe acest site care e scopul TPU, printre care zicea:,, Intrebari IMPORTANTE''...nu zicea nicidecum intrebari de genul care le-ai enumerat tu mai sus.
Sa stii, de ex. daca as fii fan al unei vedete, aia nici nu stie ca exist.
Vedetele vor sa le cumperi cd-urile si biletele la concerte, zic ca-si iubesc fanii...pe care nici nu-i cunosc.
Si la intrebarea,, Ce sa-i cumpar prietenei/lui?'', ii o prostie din partea alora care pun intrebarea asta, eu le-as spune asa:,, Daca nu stii ca sa-i iei, nu-i mai lua nimic''-pe bune!laughinglaughinglaughing
Si rimelul la 10 ani e o tampenie.Eu am dezbatut subiectul asta la una din intrebarile mele(poti sa intri si s-o vezi). Rimelul, sau machiajul in general, e pentru femei de 35 de ani care nu mai arata bine.
Chiar unele intrebari le poti gasi pe Google. Ce-i asa mare chestie sa dai cateva clickuri?
Sau lenea, in ziua de azi, e mai mare.
Ai dat o super intrebare, inteligentahappy si eu ti-am dat un super raspuns, inteligent dupa parerea mea.
happywinkinghappyhappyhappy

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e aşa. Dar în mare parte acele întrebări sunt băgate în seamă cum spui tu pentru că sunt accesibile mai multor persoane. nu te aştepţi ca un copil de 10 ani să-ţi dea ţie un răspuns serios şi să ţinem cont că sunt mulţi pe acest site. Depinde şi de categoria aleasă şi de ora la care postezi! Baftă!

| marrr a răspuns:

La intrebarile usoare, carora le stie toata lumea raspunsul, logic ca se ingramadesc multi sa-si spuna parerea. Cand vine vorba de o intrebare mai lunga care contine cuvinte mari, nu se mai sta la coada pentru raspunsuri. Am observat si eu acest lucru si este deranjant pentru ca am avut nevoie de raspunsuri multe, de diferite pareri si n-am primit decat un raspuns, doua.

| foxi a răspuns:

Pentru ca e multa pustime pe aici, care are cam putina cultura, sau lipsa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba e asa.
Si vedetele nu au id-uri de messenger!