Lumea din ziua de azi e foarte a dracu.
daca te vede ca faci ceva, ca ai bani, o duci bine cauta tot timpul piedici sa nu-ti reuseasca nimic.
asa a facut taicameo:, am facut un gard de beton(stau la casa) si nu aveam autorizatie, si vecinu meu( bosorog la 70 de ani), a facut repede o hartie(scrisoare) la primarie, si mi-au venit aia pe cap cu o amenda de vreo 10 milioane ca nu am facut autorizatie pentru construirea gardului.
daca nu se ducea vecinu meu(bosorogu), nu aveam probleme.
asa e lumea, foarte rea si a dracu.
numai bine!
Salut!
Sa sti ca si eu, la randul meu mi-am pus o asemenea intrebare. Si am dat si raspunsul...acela ca lumea e si rea si invidioasa. De ce?
Poate pentru ca invidia e doar o consecinta a rautatii, iar un om nu ar fi rau daca nu ar fi invidios. Intotdeauna ceilalti au fost preocupati de viata altora, de ceea ce au altii si nu au ei.
Am incercat si eu sa imi construiesc o lume in care sa nu existe rautate, functioneaza numai cand nu ies din casa, pentru ca odata ce am iesit, dau nas in nas cu adevarata lume...plina de persoane ce se cred "superiori" sau care cred ca toata lumea ii invidiaza si ceea ce au ei nu are nimeni. Conceptia asta e la fel gresita, uneori avem doar impresia ca suntem invidiati pentru ceea ce credem noi ca detinem, insa nu stiu in ce masura e adevarat si in ce masura nu e doar imaginatia noastra. Personal nu invidiez pe nimeni pentru ca dincolo de orice cred ca adevaratele valori ale omului sunt cele imateriale, nu cele materiale. Si daca ar fi sa fim invidiosi pe bunatatea altuia atunci cred ca ar fi o invidie benefica pentru ca ne-ar ajuta sa ne dorim si noi sa fim buni si poate se va schimba ceva. Rautate exista, multa inca, dar ce putem face? Sa fim noi mai buni, pentru ca poate intr-o zi vor fi toti la fel.
Sa ai o zi buna, fara invidie si rautate
Servus...eu zic ca lumea e atat de rea pentru. ca noi o facem sa fie asa, noi distrugem tot, daca am incerca sa schimbam ceva ati vedea ca lumea este mult mai buna decat credem noi, deci daca ati faceti voi primul pas nu astiepti pe alti ca asa nu va merge.
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: