| spacewalker a întrebat:

De ce guvernele ascund observatii ale unor OZN-uri? Care e cauza, mai exact ce se poate intampla daca lumea afla adevarul?

Răspuns Câştigător
| TheFallen666 a răspuns:

De ce? de ce? oare ia hai sa ne gandim putin de ce marile puteri adica(America si Rusia)ascund toate ozn-urile pai te ai gandit vreodata ca ar incepe al 3-lea razboi mondial pentru tehnologie? ei bine nu cred ca te ai gandit! caci daca America ar spune"Avem ozn-uri veniti maine sa vedeti cum arata la ora 9" ei bine nu se poate razboi mondial ar fi in toata lumea oricine si ar dori tehnologia si fii sigur ca au ozn-urile s-au prabusit pe pamant dar nu au cum sa dezvaluie adevarul din cauza motivului de mai sus!

12 răspunsuri:
| Nero a răspuns:

Asta ar starni haos pe plan mondial. Puterile nu vor asta.Si nu vor mai putea tine mult ascuns adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau nu le ascund... Presupunand ca am fost pana acum vizitati de extraterestri, cand dispui de o tehnologie atat de avansata incat sa calatoresti cu viteza luminii sau folosing bucle spatiu-timp, nu vei folosi aparate care se defecteaza la prima curba... OZN-urile nu se prabusesc pe Terra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect.Ei nu folosesc sau nici nu au asa spanuri de nave sa se [rabuseasca tocmai pe pamant.parerea mea e ca sunt vanate de astia de pe terra. De ce ascund asta marile puteri? Pai tocmai pentru a cerceta numai ei aceste nave eventual fiinte extraterestre. Vezi tu,daca imi pica mie ceva in curte, de asa tehnologie, nu bat toba si la vecini, mai ales dusmani. Cercetez si trag folosasele singur, pentru a-mi intari sau spori arma. Diferite componente chiar ale pc-ului sunt obtinute din metale sau coombinatii de metale care numai in spatiu se gasesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-ai văzut tu? De afirmi cu atâta dezinvoltură că cineva le-ar putea ţine ascunse.

anonim_4396

Corect, eu cred ca si hartia igenica are la baza tehnologia extraterestra! Ai observat vreodata cat de fina e? Si ce usor se rupe? Umanitatea nu ar fi inventat niciodata asa ceva, trebuie sa fie sutita de pe o nava extraterestra!

anonim_4396

Da.Orice inventie nou aparuta pe pamant,la care nici nu te-ai gandit vreodata,aceste inventii,idei, constructia unor masini care e inposibil de gandit, nu de inventat, sunt scoase de la o fiinta extraterestra. Daca va aduceti aminte, cu multi ani in urama (e si fotogrfiata faza) s-a doborat o nava spatiala extraterestra si au ajuns pana sa disece o fiinta extraterestra pentru cercetari.Parerea mea e ca aceste fiite vin la noi cu intentii bune, sa ne ajute sa avansam tehnologic, insa cineva nu e de acord cu asta.

| MihaiN a răspuns:

Decat sa va pierdeti vremea cu ozn-uri si alte cele, mai bine v-ati concentra atentia pe lucruri cat se poate de palpabile, si care au importanta in lumea in care traim.De exemplu, cultura, politica, zona sociala etc.

| spacewalker explică (pentru anonim_4396):

Nu am vazut eu...mii de oameni vad iar guvernele si armata spun ca ba sunt baloane, ba fenomene naturale. Hai sa fim seriosi in Rusia s-a prabusit un OZN si nici nu vor sa recunoasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru spacewalker):

Nesimţiţi rău ruşii ăştia.

anonim_4396

Nu prea intelegi sarcasmul...

| spacewalker explică (pentru anonim_4396):

Vrei sa pari interesant cu sarcasmul tau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru spacewalker):

Nu eram sarcastic. Ruşii chiar sunt nesimţiţi.