De ce? ce s`a intamplat? lasa-i mai ca asa sunt unii, mai ales prietenii. trec pe langa tine nici salut sau un buna nu`ti da.Bafta si ai grija de tine!
Incearca sa fi mai sociabil si daca nimanui nu`i pasa de tine, fa si tu la fel
. Si inca ceva daca iti vei face prieteni tot nu le va pasa, iti spun eu din experienta, doar parintii sunt cei te inteleg.Pa pa! sper ca ti-am fost de folos!
Vezi? eu cand ma fac ca nu`mi vad prietenii, atunci vin sa se intereseze de mine x(.[urasc asta!]
[Ell][Dede] Cateodata ma simt aiurea dar poate timpul va rezolva totul, curent te-am intales, imi place ca aici ne ajutam intre noi, gabriela mie imi pasa, marionel cred ca totul se trage din cauza ca stau intr-o zona fara posibilitatea de a vorbi cu cineva, ma gandeam sa ma mut intr-un oras poate asa o sa imi fac prieteni mersi de incurajare sa ai o zi buna, hombre multumesc, mi-a mai crescut moralul cu 2 procente
Marionel fosta mea iubita s-a mutat acolo
nu stiu ce sa zic o sa ramana de alternativa, dede ai u undeva dreptate
sa ai noroc
Mie imi place bai.nu vorbii aiurea:-p consider ca intrebarea ta e cam lipsita de sens:-p
Eu sincer nu te cunosc deloc, deci...![]()
imi pasa ca suntem pe tpu...toti pentru unu
cu tot respectu.imi pasa de tine... dar in acelasi timp nu te cunosc deloc, 0 %...cu alte cuvinte, nu am cum sa imi pese de tine.
dar pe TPU, imi pasa.![]()
nu stiu daca ma intelegi...
capravesela14 întreabă:
anonim_4396 întreabă: