| RAY a întrebat:

De ce minte Georgescu că a avut succes cu tik tok cu zero lei? Eu personal am cheltuit 200 de lei în două zile pentru câteva ore de promovare a afaceri mele, personal nu recomand

12 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Dupa ar trebui sa justifice sursa banior

| RAY explică (pentru mODIN):

Nu ai cum sa ai succes fara sa bagi in retelele astea sociale sa fim seriosi, plus ca trebuia sa scrie un cod in acele clipuri, plus ca tik tok iti cere suficiente detalii cand faci o campanie indiferent ce promovezi

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Daca ar justifica toti politicienii sursa banilor de la grupurile de interese, ce s-ar face ei? Si asta nu doar la noi. Pe langa ca ii mananca si pe ai oamenilor.

| MistarGoGu a răspuns:

De ce nu? Dacă la un grup de gâște arunci un castron de porumb SAR sa mănânce fără sa gândească ca poate este OTRAVIT! DUPA ce mor regretele sunt fără rost!
S-a lipit de ei mesajul!
Cati din votanții lui cunosc real modul de funcționare al aplicației, chestii de strategie și promovare?
5 % este mult!

| RAY explică (pentru Mosotti):

Eu doar am vrut sa punctez faptul ca nu poti face nimic pe tik tok fara sa bagi bani, trebuie sa te promovezi cu bani, el spune ca a bagat zero lei ceea ce nu este adevarat

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mosotti):

Ce sa mai justifice ca se vede de pe Marte?! M#i€nationalele din Jermania & Austria, Franța... so on!
Sa mai pun banii aduși la partide cu sacoșă de interlopi *( de la fete, prafuri columbiene, contrabanda &&&& combinatii )?

| MistarGoGu a răspuns (pentru RAY):

Ai citit ce am scris eu sus? Neam de gâște! Salivează la un castron de porumb " otrăvit "!
Dacă omul a fixat bine " mesajul " poolitic în cuie și în capul lor sec restul nu mai contează!
ASA cum o pitipoanca cu 8 clase salivează la un coclit cu BeMeWeu și 100 € În buzunar cu speranța că o face vedeta în vitrina la Amsterdam asa și gascanii cu cap sec fug sa înghită boabele de porumb! Pofta mare!

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Acum te am citit, ai dreptate, sunt si pe wikipedia https://en.wikipedia.org/......skepticism

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Inseamna ca minte ca a bagat zero lei, de ce o minti nu stiu.

| Mosotti a răspuns (pentru MistarGoGu):

Normal ca se vede si de pe Pluto ce si cum de unde banii la toti politicienii, vai de capul nostru.
Dar asa e si in afara! Bani pe langa din taxe si impozite pe care-i papa degeaba, si bani gramada de la industriasi, banci, afaceristi ca sa le reprezinte interesele.

Si asta vezi in societate ca asa e. Uite in SUA cum e, ca mai tot e in favoarea smecherilor.