| piTTTy a întrebat:

De ce ne nastem ca sa murim?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ne nastem ca sa ardem gazul de pomana.Sa umblam dupa fericire.Sa umblam dupa bani.Si cand le gasim sa ne dam destepti.Sa fim rai.Sa vedem cum in 3 sec niste straini ne schimba definitiv viata.Sa ramai mut de uimire cand mai vezi bunatate si sa stii sa apreciezi asta.Sa iubesti.Sa te caci pe tine de ras.Sa mori fara regrete

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pentru ca nu e asa.
Ne nastem ca sa traim.
Sti cum e vorba aia : in viata trebuie sa faci o casa, un copil si sa plantezi un pom.

xoxo, didi

| anDa a răspuns:

D-zeu ne da sansa de a ne naste cu scopul de a face ceva util in viata si la batranete cand numai suntem in forta sa constatam cate greseli si cate binefaceri am facut. Si, cu ocazia asta, D-zeu vede si de ce sunt in stare oamenii si isi intregeste Imparatia Cerurilor cu ei.

| Adyna_2786 a răspuns:

Pentru ca asa ne-a lasat Dumnezeu.Si nu ne nastem sa murim.Prima oara traim si dupa aia Dumnezeu te ia la judecata.Si daca mori si ajungi in Rai e mult mai tare ca pe pamant.Mori cu trupul dar nu cu sufletul.Acest verb "a muri" este traseul dintre lumea asta[pamant] si cer[in cazul in care ai avut o viata curata pe pamant]. Te duci intr-o alta lumewinkinge mult mai tare. Dar trebuie sa si meriti sa te duci acolo. KA unii ajung in iad...si e cam najpa.Adik ingrozitor.
Funda?

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Pai dupa viata ne ducem in rai sau iad.

| lia a răspuns:

Nu ne nastem doar ca sa murim. Ne nastem ca sa invatam sa iubim, sa invatam sa apreciem ceea ce ni se da, sa aflam cum sa luptam pentru a ne ridica, sa invatam cum sa ne facem respectati si ce inseamna respectul, sa invatam cate ceva din fiecare experienta, sa crestem. Sa aflam ce-i fericirea si cum sa o lasam sa ne patrunda in inima.

| laviflower a răspuns:

Nu ne nastem doar ca sa murim.Trebuie sa ne gasim si un scop in viata.Insa trebuie sa ne intoarcem de unde am venit.In pamant.

| Riyukii a răspuns:

Acm incep eu cu teoria chibrituluilaughing
Pai, primii oameni, pe Pamant, erau Adam si Eva, iar Dumnezeu ii lasase nemuritori, la fel si pe oameni ce urmau sa se nasca.
Insa, in momentul in care Adam si Eva au facut acel pacat[au gustat din fructele acelui pom, din Gradina Edenului, probabil sti ce s`a intamplat], Dumnezeu i`a pedepsit pe acestia doi, luandu-le nemurirea.Asa si noi, urmasii, traim cu pacatul stramosesc, pana la botez.Si cum Dumnezeu le-a luat lor nemurirea, ne-a luat-o si noua.
Daca nu era acest pacat, nu mai erau celelalte pacate. Si ne nastem, avem o viata, si murim. Daca nu era acest pacat, aveam nemurirea.

Întrebări similare