| GamingSoloInRetea a întrebat:

De ce nu credeți în viața după moarte ( pentru atei)?

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

A murit cineva si ti-a transmis ca este viata dupa moarte?

| RAY a răspuns:

Nu ne amagim cu povesti, religia a fost creata pentru a da speranta false oamenilor, nu imi este frica de moarte si daca as fi intr-un avion care se prabuseste nu ma rog, asta cu la greu esti credincios sunt majoritatea romanilor niste ipocriti, nu sunt atei, de ce un ateu ar crede intr-un zeu? din moment ce toti au acelasi sansa

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru RAY):

Imi pare rau de parintii tai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce am crede in ceva ce nu a fost niciodată demonstrat?

| Alexhan a răspuns (pentru suntserios):

Daca nu ai găsit tu asta nu înseamnă că nu a fost demonstrat?

| suntserios a răspuns (pentru Alexhan):

Demostreaza tu, nu e bai

| sierra1 a răspuns:

Dă-ne un motiv să credem altceva.

Dar tu de ce crezi?

| TimberWolf a răspuns:

De-al dreacu si de ambitios!

| MistarGoGu a răspuns:

Din cate știu NU S-A întors nimeni de " dincolo " sa ne spună cum plutește pe un norișor sau cum Scaraoschi il împinge cu furca in cazanu cu smoala fierbinte!
Mai sunt unii in stare de coma timp de câteva *( ore, zile sau săptămâni... eventual) care își revin si povestesc tot felul de chestii!
Doar basme si supoziții!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt ateu, dar eu sper să nu existe nimic după moarte.
Poate că există ceva după moarte, dar eu nu cred în existența "Raiului" și "Iadului".
Cel mai bine să ajungem după ce murim în groapă și asta e. Am trăit o viață. De ce mai trebuie să mai trăim alta după moarte?

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Boss, ateii nu cred in moralitate obiectiva in primul rand, lasa viata de dupa moarte ca la ei e subiectiv ce e bine si ce e rau.

| VoidEternal a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Iar la credinciosi moralitatea este extrem de obiectiva. Unde obiectivitatea moralitatii este data de respectarea unor reguli redactate acum 2000 de ani de niste oameni undeva in Orient.

Ce e obiectiv la moralitate? E imoral sa furi. Dar e imoral sa furi pentru a salva viata unui copil care are nevoie de un medicament? E imoral sa ucizi. Dar e imoral sa ucizi pe cineva in legitima aparare ca sa te protejezi de un agresor pe tine si pe familia ta?

Moralitatea nu are reguli matematice, iar principiile morale nu sunt absolute. Doar persoanele cu o gandire reductiva, in termeni de 1 si 0 pot gandi asa. In viata alegerile sunt rareori binare.

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru VoidEternal):

Ok, deci moral e ce cred eu. Got it! Ma duc sa ucid acum lumea pe strada aiurea.

| VoidEternal a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Cum ziceam, termeni absoluți pentru că îți lipsește capacitatea de a percepe nuanțe.

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru VoidEternal):

Bine ca esti tu smecher.

| RAY a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Voi vorbiti de moralitate, hoti europei

Ia-ti pastilele ba schizofrenicule.

Nu spun adevărul?

Nu.

Dovedește