Da eu cred ca ar fi mai respectata. Cine canta manelele? Tiganii. Apoi parazitii astia cum le spui tu, le asculta si e normal sa se comporte ca un tigan si cocalar. Apoi cine ne-a facut de ras in europa? Tot tiganii si romanii care se comporta ca si ei.
Nu stiu daca se poate scapa de ei in vreun fel. Ei exista si nu poti sa-i omori sau sa le faci ceva.
Important este ca nu sunt o majoritate si trebuie sa avem grija sa nu ajunga.
Din acelasi motiv pentru care lumea e plina de agramati - lipsa de educatie. Nu cauta raspunsuri mari, cauta cartea de gramatica, sau da-le altora in cap cu ea daca e cazul.
Cuvantul pe care-l cauti e usuratice, nu exista usurice, poate doar usurele dar nu are acelasi inteles.
Esti din Braila, asa-i?
In fine, lasam asta.
Eu zic ca mai intai trebuie sa ``scapam`` de parintii lor.Si asta pentru ca in spatele fiecarui cocalar, sta un cocalar si mai puternic.Adica tac`su.
Deci problema e la noi, daca ma-ntelegi…
Nu sunt din Braila, de ce?
Voiam sa zic ca Braila e in top...
Da` daca tu zici ca si la tine e la fel de rau...
In fine, pana la urma daca noi avem cocalarii nostri, voi de ce nu i-ati avea pe-ai vostri? Nu?
Eu locuiesc in Bucuresti si aici sunt o gramada... mai ales in sectorul 5
Media are cea mai mare vina, prin televiziuni si radiouri se raspandesc toate mizeriile in eter pur si simplu pentru ca ies bani
Mynu întreabă: