Oamenii incearca sa pastreze cat mai mulyte specii sa nu dispara, doara incearca, de reusit nu prea poate.Deci soarta ca e acu sau mai tarziu tot o sa vina.
Supravietuieste cel mai puternic, asta este legea naturii.Natura nu pastreaza specii slabe, nici n-ar avea cum.
Mă întreb, oare cum poți trăi cu un creier şi un suflet atât de mic? Nu te doare?
Dispariția unor specii de animale şi de plante duce la dezechilibre în ecosistemul respectiv.Fiecare are locul şi rolul lui în natură.
Chiar dacă nu eşti iubitor de animale, măcar de asta ar trebui să-ți pese.Pentru că este o problemă.
De ce le e așa soarta? Care - noi-? Eu sau tu sau cine? Ai lipsit la lecții la grupa mare la grădi?
De ce ne mai chinuim să dezvoltăm medicina și să facem spitale?
De ce nu lăsăm și rasa umană să dispară așa cum îi e soarta?
Nu te-am mai văzut în viața mea să foloseşti cuvântul "peesdă".
Aşa tare te-ai enervat?
De ce e gândac? Pentru că are dreptate?
Ai cam lipsit de la şcoală când s-au predat toate astea şi nici nu prea pare că ai avut măcar curiozitatea să te documentezi mai mult pe subiect înainte să te pişi efectiv pe munca altora care au studiat ani de zile despre asta şi sunt conştienți de cât de importantă e fiecare ființă vie de pe planetă şi ce efecte negative ar putea avea dispariția fiecăreia.
Zici că oamenii sunt mai importanți decât animalele.În momentul de față, ne confruntăm cu un virus menit să ne mai împuţineze, tocmai pentru că suntem prea mulți.Deci,cu alte cuvinte, nu suntem chiar noi ăia cei mai importanți în momentul de față.
Văd.L-ai activat cum nu l-a mai activat nimeni până acum.
Ia explica-mi de ce sunt indispensabili ursii panda.
"În momentul de față, ne confruntăm cu un virus menit să ne mai împuţineze, tocmai pentru că suntem prea mulți."
Cand credeam ca nu poti sa delirezi mai mult...
De ce râzi? Eu n-am reuşit niciodată să te determin să mă trimiți în peesda mamei mele.
Aş putea spune că sunt chiar puțin invidioasă pe o asemenea performanță.
"Ia explica-mi de ce sunt indispensabili ursii panda."
Sunt ființe vii.Au şi ei rolul lor acolo.
"Cand credeam ca nu poti sa delirezi mai mult..."
"Sunt ființe vii.Au şi ei rolul lor acolo."
De fapt, orice componentă a unui ecosistem e importantă. Nici nu trebuie să fie neapărat vorba despre o ființă vie.
Pentru ca a fost amuzant.
Doar pe umuletii cu ifose de diva ii trimit in pzda mamelor lor.
Nu vorbesc asa cu fetele
Erai mai rafinat înainte şi atunci când jigneai.Pe oricine.Indiferent dacă era băiat sau fată.
Mă uimeşti a doua oară deja.Prima oară a fost cu emoticoanele şi acum cu asta.Mă întreb ce mai urmează.
) mooor. dupa ce mi-ai lasat ditamai raspunsul ca sa imi zici cat de nedocumentat si needucat sunt, tu vii cu chestia asta: "Sunt ființe vii"
da, ma, stiu si eu ca sunt fiinte vii. dar sunt atat de irelevante incat planeta a dus-o foarte bine in ultimii cel putin 40 de ani in care am avut mai putin de 2000 de panda, dintre care multi in captivitate.
singurul argument pentru mentinerea in viata a acestor animalelor e ca li se par unora simpatice. atat
"Cand credeam ca nu poti sa delirezi mai mult..."
inteleg, am gresit crezand ca n-ai putea sa delirezi mai mult
"tu vii cu chestia asta: "Sunt ființe vii""
Da, şi apoi ți-am zis că sunt componente ale unui ecosistem.
"sunt atat de irelevante incat planeta a dus-o foarte bine in ultimii cel putin 40 de ani in care am avut mai putin de 2000 de panda, dintre care multi in captivitate."
Eu zic să nu-ți mai dai tu cu părerea despre ceva care te depăşeşte cu mult.Nu vor ăia de proşti să îi salveze.Sau că li se par unora simpatici.
anonim_4396 întreabă:
Manugabi întreabă: