| wlkohmb a întrebat:

De ce sa nu lasam animalele astea in pace sa moara si sa dispara pentru totdeauna, asa cum le este soarta?
https://images.app.goo.gl/bNNDttCr8AGwVEUE8

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wlkohmb):

Mi-ai mai spus, dar tot nu are acelaşi farmec. sad

| wlkohmb explică (pentru anonim_4396):

Nu e vina mea ca esti fata

anonim_4396

Plâng.

Nu vor sa ii salveze nici pentru ca nu s-ar putea fara ei

anonim_4396

Renunț.Acum poți să fii fericit în continuare în lumea aia a ta imaginară unde tu eşti omulețul care le ştie pe toate şi care se gândeşte la lucruri la care nu s-a mai gândit nimeni vreodată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah,am uitat.
Pupici cu sclipici. kiss

Ma mai copiezi mult?
N-am spus niciodata ca le stiu pe toate sau ca as spune ceva neobisnuit. Problema aici e ca tu iti petreci prea mult timp imagindu-ti lucruri despre mine. Crezi ca poti sa te abtii?

anonim_4396

Cine te copiază pe tine,băi, pulifrici?
"N-am spus niciodata ca le stiu pe toate sau ca as spune ceva neobisnuit"
Nu, normal că n-ai spus, dar aşa laşi impresia prin felul în care le comentezi celor care îți răspund la întrebări.
"Problema aici e ca tu iti petreci prea mult timp imagindu-ti lucruri despre mine."
Nu-mi imaginez nimic.
"Crezi ca poti sa te abtii?"
De la a-mi imagina chestii despre tine? Da, sigur că pot să mă abțin să fac ceva ce n-am mai făcut înainte.

| Celcestietot a răspuns (pentru Hammurabi):

Pentru ca trebuie sa vanda dozele de vaccin, dupa mai vedemhee hee

| Celcestietot a răspuns:

Pai dar nu vad problema.

Usor, ganganie, ca nu vorbesti cu tac-tu.
Tu ma copiezi. Ce nu ti-e clar? Replica aia ta de mai inainte, si nu doar aia, suna exact ca ceva ce as spune eu si ca ceva ce chiar am mai zis pe aici. Dar te cred ca nu-ti dai seama ce faci.
Normal ca iti imaginezi lucruri, ai facut-o chiar mai devreme. Si nu esti singura, mai sunt doi omuleti pe pagina anterioara care abia asteapta sa ii bag putin in seama. Chiar nu puteti sa va abtineti de la a va tine dupa mine, prajitilor? N-am nevoie de animale de companie.

anonim_4396

Nu te-a copiat nimeni,nu-ți mai da atâta importanță.N-aş avea de ce să-l copiez pe constipatul site-ului. laughing
Dacă mă "papagaliceam" ca şi tine,atunci da,mai puteai să zici că te copiez, dar aşa...e doar o replică amărâtă care mi-a venit pe moment.
"Chiar nu puteti sa va abtineti de la a va tine dupa mine, prajitilor?"
Nu se ține nimeni după tine, doar ți-am văzut întrebarea şi ți-am răspuns. Apoi eu ți-am comentat la aia cu "peesdă" că mi s-a părut amuzant, nu părea deloc genul tău.
Eşti uşor de enervat, de-aia fac toți mişto de tine pe unde te prind.

| chuckmanson a răspuns:

Idoții ca tine sunt singura specie care ar trebui lăsată să dispară și să moară pentru că ar îmbunătății specia noastră semnificativ atât din punct de vedere moral cât și intelectual.
Dar ca să îți răspund la întrebare, noi suntem responsabili pentru criza extincției în care planeta se află. Problema e cauzată de omenire, omenirea o rezolvă! Poți să înțelegi acest concept sau ai doar aer în craniu?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru wlkohmb):

Omul e cel mai prost animal. Important pe dreacu, ne-am inventat singuri drepturile, iar acum nu mai putem scapa legal de nevaccinati, de exemplu. Toate lichenele traiesc si voteaza PSD sau AUR, iar pe tine te deranjeaza eforturile facute de altii, pentru niste ursi simpatici.

Întrebări similare