| simona_7326 a întrebat:

De ce se retrag membrii TPU? De ce cer stergerea contului? Oare ce ii deranjeza de pe site?

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Ii deranjeaza intrebarile tampite si jignirile gratuite thinking

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Faptul ca sunt injurati pe privat de catre persoane limitate, le scriu echipei si acestia nu iau nicio masura. Faptul ca le sunt raportate raspunsurile de aceleasi persoane care nu au ce face cu timpul loroh go on

Elianna
| Elianna a răspuns:

De acord cu @onutzu!

| pwp a răspuns:

Ii deranjeaza ca primescstupid pentru un raspuns bun, si cei care injura fara motiv!

Abh
| Abh a răspuns:

Probabil intrebarile si raspunsurile infantile ale unora, plus rautatea si jignirile ce se aduc cateodata.

| snowflake a răspuns:

Probabil unele intrebari stupide!

ok, recunosc, pe mine ma deranjeaza, insa nu le dau prea multa importanta. mai mult, evit intrebarea respectiva, sau chiar nu o citesc deloc.

| Zazu a răspuns:

Alina, cred ca ai intrecut masura.Este problema ta ca ai mai multe conturi, la mai multe! Este problema ta ca te votezi singura. Dar eu cred ca nu trebuie sa iti inghit mizeriile, am stat un an de zile fara sa misc un deget. Daca vrei sa te joci cu mine sa stii ca ai gresit persoana, eu stiu sa joc la fel de dur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e evident? Useri care spun "VREAU FUNDA! Imi dai funaaaaaaaaa:X da-mi funditsaaaaaaaaabatting eyelashes astept funda!" astia sunt cei mai enervanti.si de asemenea si cei care pun intrebari " VREAU IDUL LUI JUSTIN BIEBERday dreaming Sunt fana number one" oh go on e evident... sincer cred ca si eu o sa incetez sa mai intru pe siteul asta din cauza acestor lucruri. P. S.: mai sunt si raportarile fara rost!

Întrebări similare