| 1onurReal1 a întrebat:

De ce se vorbește tot mai des despre faptul că unele vedete de la Hollywood și-ar fi vândut sufletul, inima pentru faimă, putere, banii nelimitați! iar altele ar fi implicate în cele mai întunecate, dezumanizate, fapte! ritualuri! oculte până la pedofilie! Cât din acest Hollywood este doar showbiz și cât este din el putreziciune ascunsă! sub covor! Există dovezi clare sau doar tăceri bine plătite! despre Sean Diddy Combs de la acuzații de abuz, manipulare, până la posibile acte de violență mă face să mă întreb cât de adâncă este, de fapt, abuzurile din lumea industriei muzicale! Cum este posibil ca o figură atât de influentă să fi fost înconjurată atâta timp de tăcere, teamă și poate chiar complicitate! Ce spune asta despre faima, despre putere, și mai ales despre oamenii care suferă în tăcere în spatele acestui "imperiu" condus de Satana! și diavolul! Oare câți alții mai sunt ca el pe lumea asta care își vinde sufletele inima, pentru banii nelimitați! Faimă, puterea de ai controla de Adolescenți! Cu muzica lor ce conține multe cuvinte! îndemânare, înspre suicide! și destrăbălare! gravă!

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

"Cum este posibil ca o figură atât de influentă să fi fost..."

de ce te mai agiți și te dai de ceasul morții - nu ințeleg - pe o temă atât de rodată. Mai recent a fost cazul din link cu peste 100 de vedete implicate

https://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Weinstein_sexual_abuse_cases

nu trebuie să știi engleză, fă o traducere cu gugăl pentru detalii

5 răspunsuri:
| 1onurReal1 explică (pentru sierra1):

Sunt mult prea complicat să aibă moartea de aface cu mine! Sar complica degeaba! Mai mult șiar! face! rău! singur!

ți-am dat fundă pentru link bosshappy

| sierra1 a răspuns (pentru 1onurReal1):

Mi-am zis că ești inteligent. In scris!

Spune că zic bine...

Spune-i să stea la rând, până la mine! trebuie să treacă de Dumnezeul și Isus Hristos!+happy

La scris da boss! Aicia ai dreptate cu Adevârat e jale laughing)