Tom Cruise combină trăsături fizice plăcute, carismă, energie și imagine publică puternică, iar asta îl face să fie perceput nu doar ca frumos, ci și ca magnetic.
Pentru mine cei mai frumosi barbati din toate timpurile sunt
Ronald Colman (a fost crushul lui mama, cand era gravida cu mine a vazut pe TCM filmul Tale of Two cities)
Gregory Peck
Gary Cooper
Humphrey Bogart
Harrison Ford
Harry Styles
BTS
Asa scrie pe net.
Pai daca ala e cel mai frumos barbat din toate timpurile, atunci alde Chris Hemsworth sau Alain Delon ce sunt...zei?
Ramon Novarro, Ronald Colman, Errol Flynn, Dirk Bogarde, Chris Evans?
Eh, imi ceri prea multe...nu am chef sa caut pe Google sa vad cine sunt baietii astia. Pe mine intreaba-ma de femei.
Nu ai vazut in viata ta Captain Blood cu Errol Flynn, Mata Hari cu Ramon Novarro sau A Double Life cu Ronald Colman?
Nu.
Orlando Bloom?
Nu, dar mi-ar fi placut sa joc in locul lui in Kingdom Of Heaven, ca sa ma pup si eu cu Eva Green.
Eva Green are nota 10 la frumusete.
Sunt altele si mai frumoase, dar mi-am adus aminte de ea pentru ca ai pomenit de Orlando Bloom.
Johnny Depp?
De ce ma intrebi de toti barbatii astia? Inteleg ca ai fantezii cu ei, dar la ce iti foloseste aprobarea unui barbat heterosexual? Nu am absolut nici o atractie fata de barbati, oricat de frumosi ar fi ei. Sunt capabil sa evaluez estetic un barbat, in ideea de a decide daca mi-ar fi placut sau nu, sa arat ca el. Initial ai intrebat daca Tom Cruise este cel mai frumos barbat din toate timpurile si am aplicat criteriul meu: "Pff, ala sa fie cel mai frumos barbat din toate timpurile?! Mi-ar placea sa arat ca el? In nici un caz! Uite aici doi indivizi despre care cred eu ca au vazut de mai multe pasarici decat un scaun de toaleta de la maternitate"...si ti i-am mentionat pe Hemsworth si Delon, pe aspectul carora da, sunt invidios si mi-ar fi placut sa arat ca ei.
Acestea fiind spuse, nu-mi face nici o placere sa vorbesc despre barbati.
Helen Mirren arata foarte bine la 80 de ani.
Si e overrated ca actor.
Da, Pitt, Cruise și dicaprio îs toți bășini pe lîngă Hanks.
Toți 3 citați inițial sunt over-rated.
Mie imi plac actori din anii 1940-1950 (Humphrey Bogart, Dirk Bogarde, Ronald Colman, Gregory Peck, Gary Cooper, Robert Taylor) sunt mai talentati decat Cruise, Pitt sau Vin Diesel.