Din superficialitate, fiindcă au impresia că sunt doar o faţă, doar un corp, ele te definesc, te reprezintă...pentru ei nu contează ce e dincolo de ochii ăia căprui ori verzi, ci culoarea, machiajul, etc. Li se pare că forma e mai importantă decât conţinutul şi atunci încearcă să-i aducă îmbunătăţiri, însă, lipsind conţinutul, nu realizează că unele dorinţe sunt absurde...
E vorba de plictiseală în primul rând. Când o persoană se plictiseşte începe să abereze prin urmare vine şi chestia cu schimbatul culorii ochilor. Nu încerca să înţelegi pentru că chiar nu ai ce. Probabil e şi dorinţa asta de schimbare, de a avea ceva nou.cine ştie. Dar aşa e cum spui tu sănătatea pe primul loc! Baftă!
Din dorinta de a iesi in evidenta, de a fi cool, de se deosebi de altii pe aceasta cale, etc, daca nu au au cum altfel. Nu gandesc ori gandesc pe termen foarte scurt, stii cum e, te gandesti la sanatate doar atunci cand nu o mai ai. Numai bine!
Nu sunt multumiti pentru ca mereu vad diferite persoane prin preajma, in viata de zi cu zi care au cate ceva "special"
. De exemplu. tu observi la colega ta ceva frumos.culoarea ochilor! Ea ii are verzi in combinatie cu un "sare si piper"(adica gri) iar tu ii ai caprui. Vrei si tu sa ai culoarea ochilor ei pentru ca ai "poftit" intr-un fel. Apoi te intrebi:``De ce sa nu am si eu culoare ochilor ei? vreau si eu!``. Sper ca ai inteles ce tot zic eu aici
. Bb`; x
Micky69 întreabă: