anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curiozitate, câți dintre voi credeți că întrebările pe care le pun se referă la mine, chiar dacă le adresez la persoana a 3-a?
Câți dintre voi și în procent de cât?

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru J0B0MAT):

". Și mai iei și apărarea altei ciudate mari. Eu zic că sunteți foarte ciudate amândouă, dar totuși mai mult Rosalia. "

Zici asta, DOAR pentru ca NU! Ma cunosti pe mine! happy

anonim_4396

Din moment ce pui eticheta de ciudat din start oricui are cont pe aici, te încadrezi la ciudați.

Am zis ALTCEVA? laughing

anonim_4396

Apropos... am sa consider complimente cuvintele tale!
Multumesc! happy

anonim_4396

E ABSOLUT NORMAL sa fi un ciudat NORMAL ( adica perfect sanatos la mansarda happy ), nu un " ciudat" extraterestru, scapat de la Socola, care nu si-a luat pastilele sau nu a fost inca diagnosticat happy.

E O DIFERENTA, ENORMA! INTRE ciudati si " ciudati"!

In Plus, se spune ca cine se aseamana se Aduna!
AMIN!
happy

anonim_4396

Sau Nu!

Adica daca e vorba de " Ciudati", sa speram ca se aduna toti ( sau cat mai multi ) la Socola!
Amin!

anonim_4396

E normal sa existe ciudati intr-o lume Banala / Plictisitoare!

Amin!

anonim_4396

happy

anonim_4396

* ciudati Normali!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Te-aș ruga să încetezi cu spam-ul/chat-ul la întrebarea mea.
Rezumă-te să scrii ce ai de scris într-un singur răspuns și limitează folosirea de emoticoane, deoarece devi enervantă.

anonim_4396

Am sa incerc!

anonim_4396

Dar unii inteleg cu greu ce vrei sa le spui... asa ca nu fac chat RASPUND INTREBARILOR!
*devii.

anonim_4396

Inca ceva : Raspund CUM vreau! - mod propriu si personal! NU cum MI SE CERE! happy

Multumesc pentru intelegere... daca nu te salut cu un frumos La revedere PA! happy

anonim_4396

Devii enervantă și dai dovadă de infantilism.winking

anonim_4396

La fel ca tine!winking
Se pare ca avem aceeasi problema! ( cel putin din ceea ce cred unii useri despre tine.

Multumesc! happy

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

Zeci de răspunsuri la un singur răspuns de-al meu. Bravo, devii din ce în ce mai ciudată.
Nu te mai certa cu Rosa, că vă potriviți perfect.

anonim_4396

Nu cred că ne potrivim. Chiar deloc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unele se refera la tine, altele nu cred.
Uneori "furi" din telenovele, sau mai tot timpul.

| T0T a răspuns:

Cred că e extrem de posibil ca într-o măsură să te caracterizeze, altfel nu le-ai pune.

| Fatamuntilor a răspuns:

E irelevant ce cred eu!
Multe dintre postarile tale sunt convetionale si nu prea cred se refera tine! POATE iti asumi ce scrii,nu?
de asemenea cred ca ai foarte mult timp liber, din moment ce pui zeci de intrebari si ai timp sa le urmaresti.
Dar, e timpul tau, nu?
Daca imi permiti un sfat! prea mult timp in fata unui ecran dauneaza! in plus lumea va crede ca nu ai viata sociala, prieteni reali cu care sa iesi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Dacă tu ai impresia că iau în considerare părerile unor useri anonimi care nu m-au cunoscut niciodată în real, te înșeli.

Timpul liber SE FACE. Așa am considerat întotdeauna.
Când cineva "aruncă" asupra cuiva clasicul clișeul că n-are ocupație sau are prea mult timp liber, acea persoană nu prea vede dincolo de aparențe. Pe un site de pe internet cu atât mai puțin.

Altceva: viața nu se rezumă doar la ieșit în oraș și stat la taclale cu prietenii.