| mariposa azul a întrebat:

De la citi ani o fata ar trebui sa se intilneaska cu un baiat? Funda si vot pentru cel mai bun raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Mihaela_1499 a răspuns:

Deci hai sa o luam logic, sa zicem ca fata sau baiatu nu are o relatie pana la 18 ani.Nu se distreaza, nimic si dupa? Cand ar trebui sa fim mai seriosi in relatii, ce facem? Exploram atunci. asta e reteta unei casnici esuate pentru ca un partener nu a trait clipa din plin.
Cu drag, Diana.

10 răspunsuri:
| UninspiredName a răspuns:

Pai nu cred ca depinde de varsta... daca ai cu cine oricand. oricum de obicei se spune ca pe la 12 ani esti prea mik. da nu conteazawinking succes

| PeeWeeVi a răspuns:

Pai eu cred ca de la 12, 13 ani, adica din generala. Mie asa mi se pare okwinking

| foxi a răspuns:

Dupa 17 ani!

| alone a răspuns:

Dupa 13 ani,:dparerea mea!

| Mihaela_1499 a răspuns:

Buna.
Intalnirile nu sunt anticipate, nimeni nu stie cand loveste dragostea.
Eu am avut prima relatie la 12 ani, nu pot spune ca eram mica pentru ca atunci ca si acum traiesc fiecare clipa de nebunie.
Cu drag, Diana.

| JustMe a răspuns:

Cred ca de pe la 12-13 anihappy

| Anonima_8669 a răspuns:

NU conteaza varsta.

de obicei de la 10 ani in sus.big grin

| Helvete a răspuns:

Intalnit asa, just for fun, oricand, dar in cazul unei relatii, eu zic ca e okay dupa 14-15 ani. Parerea mea.

| Andreea_9197 a răspuns:

Cam de la 12-13 ani sau chiar mai devre.Adica puteti iesi la un suc, pizza, ciocolata calda etc.Nu este prea devreme atata timp cat va comportati ca la acea varsta.Eu cand eram pe clasa a4-a m-a invitat un coleg la pizza cand a venit de la mare si mi-a adus si cadou de acolo.Inca odata iti spun ca te poti intalni cu un baiat cand vrei.Succes!

| Mariana_5823 a răspuns:

Eu cred ca in virsta maturizarii atractiza de sex opus ii mai bine dezvoltata...rezulta ca fetele mai devreme,, si baetzi putin mai triziu,,, fetele 13 si mai mult. baieti 14. ,, asta parerea mea.