Foarte de acord.Secretul e ce culoare unde folosesti.
Da, exact asa
.
Nu suport masinile necolorate.
Adica vad pe cate unul ca isi lauda masina alba sau neagra, mai si RETUSEAZA VOPSEAUA, pe cand mie mi se pare nevopsita/neterminata.
Nu mi-ar placea sa traiesc intr o lume fara culoare.Culoarea poate vindeca sufletul o lume doar in alb si negru m-ar duce la o depresie adinca, m ar face cou o totul alta persoana.
Raspunsul tau a picat la tanc.Chiar ma contrazic cu cineva pe chestiile astea si as vrea daca te rog sa imi spui cati ani ai...
Nu inteleg ce e in capul celor care isi comanda masina noua alba ori neagra. Exclud cazurile masinilor premium, care au de exemplu piele crem/rosie/maro, si iese un contrast frumos cu exterior negru perlat.
Dar cand vad Golf negru, cu scaune negre, roti negre?!
Familia mea, pe cand se statea la coada pentru Daciile 1300, a mai asteptat 3 saptamani sa vina un lot de Dacii "colorat", ca atunci cand le venise randul, aveau doar albe.
Nu am o culoarele ce imi displace, dar într-adevăr daca este vorba despre o cameră spre exemplu nu as suporta o culoare foarte stridentă, spre exemplu sa imi zugrăvesc rosu.Sau nu stiu, culori multiple la haine, încăperi... orce e prea mult, pre strident sau aglomerat ma deranjează.
V-ati schimbat numele? Ma uitam in scurta lista de prieteni si nu stiam de unde sa va iau ![]()
Nu suport galbenul. Vad atatea domnisoare cu niste galbenele in cap, vopsele ieftine si cam urate.
Da,am schimbat.Am simtit ca e cam salbatica numele de jadviga(e sarbesc daca bine stiu eu) si am ales actuala.Da sunt de acord cu ce ai scris mersi de raspuns.
annemarry_1498 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SwAn întreabă: