| paramore a întrebat:

De unde moda asta ca fetele care poarta pantofi cu toc sunt fufe?
am auzit o tampenie mare cat casa...adica nu poti sa fii fufa daca porti adidasi?
thinking

Răspuns Câştigător
| Alexandru a răspuns:

Bineinteles ca poti fi. Nu numai vestimentatia sugereaza categoria in care poti incadra o persoana. Poti purta pantofi cu toc si o rochie eleganta si atunci ce sa mai spunem? Deci pana nu cunosti omul personal sau pana nu stii ce face in viata de zi cu zi, afirmatiile astea sunt hazardate si nu sunt altceva decat rodul rautatilor celor din jur.
Daca se fac astfel de constatari, inca odata spun, nefondate si bazate doar pe o simpla impresie, nu e bine deloc...Asta nu inseamna ca nu mai exista si fete dornice sa fie elegante si care in acelasi timp sa fie si serioase, la locul lor. Ce-i drept, putine dar inca mai exista. Pentru aceste fete este nedrept ce se spune...
Exact cum mai sunt napastuite fetele blonde... Tampenii, mari tampenii. D-aia nu mai merita nimeni respect si atentie.Rautatea este la ea acasa.
Ei nu inteleg ca desi tinerii sunt asa cum sunt, in cadrul lor, INCA mai exista oameni si cand spun oameni ma refer atat la baieti cat si la fete. Inca mai exista, si atat timp cat mai exista, afirmatiile acelea rautacioase nu-si au rostul iar cei vizati de rautatile lor care stiu cum sunt ei si stiu ca nu este asa cum se spune, nu ar trebui sa plece urechea la asemenea absurditati.
Numai bine!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim? Cine ne consideră așa? Cele care nu știu ce este frumos și feminin în același timp?
Cinste nouă că suntem fufe pe tocuri cui nu în papuci de babe ca ele!
Hai că a fost tare.
Pa, pa.

| madycumada a răspuns:

Bunaaahappy
Ei zic ca poti fi fufa si cu adidadi si cu orice alta incaltaminte. Pentru ca poti fi eleganta si asa dar acesta este doar aspectul nu si ce este in interior. Chiar daca prima impresie conteaza, asta nu este totul.
App: Eu port bascheti si nu sunt fufarolling on the floor
Pa'pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care moda? Eu nu am auzit asa ceva. Mie mi se pare foarte frumos sa porti pantofi si sa fi cat mai eleganta. Bine, si mie mi se par acei pantofi foarte inalti cu tocul foarte subtire exagerati. Dar daca ii porti nu inseamna neaparat ca esti fufa.Ci ca iti plac. Faptul ca porti niste pantofi nu este relevant pentru caracterul tau. Aparentele inseala.