| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Deci vreau sa va spun ca am citit pe un site despre cele opt sabate, Samhain, Beltane, Yule, Imbolc, Lammas și soluțiul de vara! Acestea erau cele mai importante sărbători din calendarul păgân! Adică în acele nopți de 31 octombrie, 30 aprilie, 21 iunie, 22 decembrie, 1 februarie și 31 august se spune ca porțile dintre lumile spiritelor și cele ale oamenilor se contopeau! Vreau sa va spun ca eu am citit despre mai multe lucruri cu privire la invocarea spiritelor în aceste nopți iar pe acel site se spune ca noaptea de Halloween adică Samhain ar cea mai puternica! Ce părere aveți despre asta? Intenționez sa folosesc cu niște prieteni jocul Charlie Challenge sau tabla Ouija chiar în noaptea de Halloween! Dar vrea întâi sa îmi împărtășiți o parte din experiențele voastre dacă v-ati jucat vreodată cu tabla Ouija sau jocul Charlie Challenge! Aștept poveștile voastre!

2 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu sunt reale povestile cu monstrii intr-o anumita perioda a zilei din an. Daca ar fi sa presupunem ca exista ceva, trebuie sa existe un mod fizic de a "comunica", nu o tabla ouija sau sa vorbesti intr-o oglinda oarecare, trebuie sa fie ceva mai mult ca sa fie "activat".

In majoritatea religiilor exista o lume de apoi, niste zei si o zi specifica in care se deschide o poarta de dincolo, daca exista, aveau americanii sa o cerceteze. Si de ce ai vrea sa discuti cu ceva ce nu il putem intelege, asemenea unui om ce se duce intr-o pestera de ursi sa le explice ca vrea sa ii "ajute".

| gabicoo a răspuns:

Florică tată. Ia-ți tratamentul și lasă prostiile. Și mai pune mâna pe o carte de gramatică - mănânci cam multe litere.

Întrebări similare