| AnaÎşiSchimbăNumele a întrebat:

Deeci. big grin O profa mai ne-a zis ca pe 5 iunie parca e nu stiu ce zi legata de mediu bla blaaa.
In fine. Si ne-a zis sa facem unele chestii din materiale reciclabile sau refolosite. Si unora le-a zis exact ce sa faca. Dintre care mie mi-a zis sa fac, dintr-un material mai vechi [gen. un tricou de care nu mai am nevoielaughing] o gentuta. So... ma ajutati si pe mine? puppy dog eyes Nu vreau sa-mi ziceti mura-n gura cum sa o fac. laughing Doar asa. cateva sfaturi... ca s-o fac mai draguta.big grin
Si ce as putea sa ii pun ca "inchizatoare"? Cred ca am un fermoar, dar ar trebui sa il cos de mana. Merge? big grin Sau cu un nasture ar fi dragut?happy
Ce idei mai aveti?
Mersi >muuuuuuuuuuult.big grin

Răspuns Câştigător
| panteraROZ a răspuns:

Ca toarta poti sa impletesiti cateva bucati de material care iti raman.Ideea cu nasturii e foarte buna.Multa bafta!

1 răspuns:
| Noname_6326 a răspuns:

Pai. daca ai haine care nu le mai porti, capace de la sticle de plastic sau de metal, aluminiu, pungi colorate, cartoane, tot felul de materiale reciclabile poti face o gentuta foarte draguta cu ac si ata.eu am facut o rochie asahee hee...deci poti din materialele alea sa faci o gentuta si ii poti coase un fermoar, darcasa fie complet ecologic mai bine ai face un nasture dintr-un capacwinkingwinking succes