Frate ai grije cat suflet pui in asa ceva mi s-a int si mie la fel ca tie!
As fii vrut mult de tot sa ma int cu ea dar ne despart vreo 400 de km. Si voiam sa ma int cu pers respectiva pentru ca era total dif de celalalte dar.((
A doua nunta de pe site
Eu nasa, se stie
P. S:Trebuie sa ma imprumut la Fondul Monetar ca sa va nasesc pe toti
Pana nu cunosti indeajuns o persoana, nu face deocamdata acest pas, poate ea nu este pregatita, poate are pe cineva. Ti-ai pus si aceasta intrebare? Virtualul ne da sperante, uneori acestea se implinesc, alteori nu. Oricum faci ce-ti dicteaza inima, sa ne chemi si pe noi la nunta
Va multumesc de sfaturi, i am recunoscut azi pe mes ca imi place de ea si mi a dat un raspuns diplomatic care mi a taiat orice speranta, poate era mai bine daca ramanea secretul meu, dar asta e viata, nu poti avea tot ce ti doresti, asa ca merg mai departe si o perioada voi ramane singur. funda daca era dupa mine o dadeam la toti, dar il aleg pe tizul meu, a fost mai aproape de adevar. Va multumesc
Eu zic sa nu ii spui nimic atat timp cat acele sentimente nu sunt sigure.
nu poti sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut in viata ta si nu stii cum se poarta.comportamentul spune mult mai multe despre o persoana decat textele, cuvintele, pe care, ea, ti le spune pe mess.si plus de asta, sunt sigura ca ai aceeasi parere ca si mine si imi dai dreptate cand voi spune ca, aceste lucruri se discuta fata in fata la o cafea sau ce o fi, nu pe mess.
eu zic sa o inviti la tine, sa sa mergi tu la ea, sa o scoti din casa, sa va intalniti.vezi ce se intampla. daca sentimentele tale sunt aceleasi si atunci, sau ele devin mai puternice spune-i asta.atunci va fi momentul sa aveti acea discutie.sunt sigura ca veti ajunge la o concluzie si va fi bine amandurora. daca acele setimente nu sunt aceleasi in momentul in care o vezi si este aproape de tine, nu ii spune nimic.ramaneti prieteni.
este un lucru ca simti acele lucruri cand vorbesti cu ea, dar trebuie sa simti acel ceva si cand este langa tine, si cand o vezi.nu are rost sa ii spui acum, pentru ca exista posibilitatea ca tu sa fi dezamagit cand o vei vedea, sa nu simti acel ceva.atunci ii vei spune asta si ea va crede ca iti bati joc de ea. o sa pierzi o amica, o prietena.nu cred ca merita sa spui acum ceva.
Cipi1212 întreabă: