| Emeraude a întrebat:

Din ce perspectiva dati raspunsurile, obiectiva sau subiectiva? Vi s-a intamplat vreodata de cand sunteti pe TPU sa va implicati mai mult in ajutorarea unui utilizator care avea nevoie de un sfat, sau raspundeti aleatoriu, apoi treceti mecanic la o alta intrebare? Curiozitatea ucide big grin. Eu recunosc ca nu intotdeauna sunt obiectiva in raspunsurile mele, iar la altele raspund doar de dragul de a raspunde, din plictiseala ori lipsa de ocupatie. Dar mi s-a intamplat si sa simt nevoia de a da un sfat, considerand ca poate ma voi afla si eu candva in situatia persoanei respective si voi avea nevoie de cineva care sa ma ajute, ori ca am fost in aceeasi situatie si stiu cum e. Voi cum tratati subiectele deschise zilnic aici?
Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| lilboutique a răspuns:

Sunt noua pe site. dar sigur ca daca ar fi cineva pe care as putea sa-l ajut, as face-o:d. depinde de situatie.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva la mijloc. Depinde de buna mea dispozitie si de intrebarea pusa. Unde se cere obictivitate, o aplic. La fel si pentru subiectivitate(bineinteles, privite din punctul meu de vedere).

| lia a răspuns:

De obicei, daca un utilizator a trecut printr-o experienta prin care am trecut si eu, ma implic mai mult. Deoarece stiu din propria mea experienta ceea ce este mai bine sa faca.
Oricum, ramane la alegerea fiecarui utilizator daca sfaturile primite ii sunt de ajutor, sau nu.

| Emeraude explică:

@sheslikeastar: am inteles ca esti noua, o fundita de bun-venit! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N u trec niciodata, mecanic, de la o intrebare la alta doar ca sa imi dau cu parerea pur si simplu.Imi spun parerea din punctul meu de vedere si din experientele pe care le.am trait.Nu mi-ar place sa dau sfaturi in care nu cred sau pe care eu nu le-am urmat niciodata.