Ok. Pentru că îți suprasoliciți organismul, de asta.
Da, asta înseamnă cel mai probabil, acolo se afla inima cu părțile ei nelucrate. Nu-i așa că alergi de puțină vreme?
Dacă nu ai făcut mișcare (alergat) de performanță în vreun sport, se resetează și organismul cu mult mai repede ca unui atlet (de ex.), sportul de contact este bun, dar nu prea are treabă cu fuga, acolo se aleargă foarte puțin în comparație a ce presupune mișcarea în legătură cu gruparile altor sporturi.
Pai inseamna ca daca ai sarit coarda te-ai cordit. De acolo ti se trage. Febra intramusculara la muschii intercostali.
Da, eu asa zic.
Vazand cele scrise de tine in acest comentariu, cred ca ti-ai lucrat si diafragma, de are un efect de mai lunga durata.
Poate fi o intindere musculara. Fa-ti un masaj cu gheara ursului sau un alt unguent de la farmacie (este unul la farmacia veterinara de culoare albastra verzuie - Horse balsam).
Un comandant catre militarii care se instruiau ca desant pe tanc, la partea teoretica: "Ostasi, aveti grija ca daca cazi (cacofonia ii apartine) de pe tanc ori mori ori ramai nebun." La partea practica: "Ce ti-e frica ostas, ca o sa cazi de pe tanc si o sa mori? Eu am cazut si nu am murit".
De ce nu? Dar trebuie sa-ti dai si tu seama ce este. Daca este ceva de gen intindere, ruptura usoara de muschi, nevralgie intercostala etc. nici medicul nu-ti face nimic decat iti recomanda masaj si unguent si ceva calmante.
Poate sa fie vreun tendon intins. Nevralgie poate sa vina de la coloana si sa o simti ca una intercostala sau in alta parte.
Daca e de la sport si inca n-ai murit nu mai este grav.
S-ar putea. Daca consideri ca ai nevoie de un consult specializat, du-te la unul.
Esti sanatos, doar vreo boala sa nu se lege de tine.
DDaNyyy întreabă:
bogdan1004 întreabă:
justanillusion întreabă:
Neagracaceara întreabă: