| Neagracaceara a întrebat:

Doamna Violeta a dat un raspuns franc si foarte realist. Daca nu era dansa eu alegeam sa plec unde oi vedea cu ochii in alta tara.Va multumesc.
In 2015 m- au convocat numai telefonic mi-au mai si dat termen in care sa ma prezint maxim 5 zile si sa aleg de preferat primele doua zile.
Convocarea a fost pentru actualiz datelor pers (data nasterii, telef). Oare telefonic echivaleaza cu primirea ordinului scris de catre rezervisti?

Răspuns Câştigător
| Cresta a răspuns:

Au trecut 10 ani.
Asteapta altul de acum. Scris pe hartie.

8 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Nu se intelege nimic din intrebare. De partea a doua vorbesc.
Unde sa te prezinti? In 2015?
Si... offff limba romana! Cum sa fie "scris" daca e "telefonic" (vorbit)? Telefon nu inseamna Whatsapp sau camera foto.

| Neagracaceara explică (pentru Cresta):

A fost doar telefonic in 2015.

Va multumesc! Deci primul chiar daca a fost telefonic a avut aceeasi valoare? adica a fost tot obligatoriu? atunci m-am prezentat si acolo doar am actualizat datele personale la unitatea militara.Decj sigur acum dupa zece ani vine altul dar scris?

Adica vine sigur?

| Cresta a răspuns (pentru Neagracaceara):

De unde sa stiu eu daca vei fi selectat?

Pai atunci a fostde actualizarea datelor, cum spui. Acum ar putea sa te cheme (poate da, poate nu) sa vada intr-o zi daca mai stii sa tragi cu arma. Atat si nimic mai mult. Dar e obligatoriu sa te prezinti.

Inteleg.Multumesc

Cu drag!

Au trecut 10 ani.
Asteapta altul de acum. Scris pe hartie.