Amuzant. Daca e asa, atunci sa condamnam si deratizatorii, agricultorii care stropesc via, taietorii de lemne, si multi altii.
Pai nu ai spus ca e criminal pentru ca a sacrificat animale?
In cazul asta e macelar. ))
Nu-mi pune cuvinte în gură.
Așadar, măcelarii de astăzi trebuie condamnați pentru crimă.
Mai intai acuzati oamenii tai, apoi pe Dumnezeu.
Multumesc ca ai pronuntat cuvantul "dreptate".
El da viata, El o ia.
Isi face simtita dreptatea aici?
Avortul este o crima justificată așa cum este masacrul de la potop.
Se pune în discuție dreptul femeii însărcinate asupra propriului său corp, avansându-se ideea după care mama nu este doar un simplu recipient, purtător - container.
Când vorbim despre avort, nu vorbim doar despre embrion, ci și despre făt, deoarece multe complicatii la naștere au avut și au dus la avortul fetal.
Neuronii tăi sunt de vină, ca atat au putut ei sa duca.
Întreabă utilizatorul respectiv dacă a mâncat carne în viața lui.
Pentru că altfel, e complice la crimă.
OctavianDanielMaria este extrem de ignorant si are o gandire infantila, asa ca spune lucruri aberante mereu, nu are rost sa iti bati capul cu ce spune el. El cauta sa combata crestinismul, dar ridica niste argumente ridicole, asa ca, are efectul invers. Nu este ateu, ci satanist, orientarea Joy Of Satan. Sper ca si-a achitat cei 400 de dolari! De asta si tot insista pe sintagma ''zeul iudeu''; ca si aproape orice looser, si ca toti cei de la Joy Of Satan, este nazist.
Ai putea nici sa nu ii raspunzi; do not feed the troll. Oricum nu ai ce discuta cu prostanul ala.
L-am întrebat acum câteva zile, dar nu a recunoscut că este complice.
Mi-a mai spus că îi place foarte mult carnea, salivează când o vede. ))
Poate consumă carne fără să ucidă.
Era un banc.
Gheorghe se duce în vizită la Ion. Când intră în curte, vede porcul lui Ion care avea un picior de lemn.
Intrigat, îl întreabă pe Ion :
- Mă Ioane, de ce porcul tău are un picior de lemn?
- No, da' voiai să tai tot porcul, doar pentru o farfurie de piftie?
Așa că "explicații" se pot găsi în orice situație.
Curious2 întreabă: