Am fost siderat cand, mutandu-ma langa un prieten in alta banca, am vazut ca fata din fata mea, tot colega de-a mea, insa nu apucasem s-o analizez asa in detaliu, avea parul pe mana mai negru si mai gros si mai des decat il aveam eu pe picioare. Mi-a venit greata si nu a mai durat mult pana cand m-am mutat inapoi la locul meu. Am mai vazut si fete nespalate sau cu mustata, insa aia mi-a pus capac. Ma rog, ideea e ca as evita complet o fata neingrijita. Nu ma deranjeaza daca e grasa sau slaba (bineinteles sa nu fie anorexica sau obeza), machiata sau nemachiata, inalta sau scunda, insa daca nu-i ingrijita atunci cu siguranta nu m-as uita la ea.
Bine zis!
Igiena e un aspect foarte important.
Ipocrizia desigur, bine ipocrizia ma uimeste in general la romance desi pot spune ca majoritatea sunt la fel de ipocrite, false, mincinoase,
manipulatoare sentimentale, joaca teatru
in general evit conversatile cu sexul opus ca nu ai ce vorbi cu o ipocrita mincinoasa
Faptul ca manca ca un porc ![]()
Si la 2... hmm
Cred ca as evita o fata prefacuta. Dar nu care vrea sa dea bine pentru mine, ci una care minte si in care nu ai putea avea incredere.
Dar bine, nu chiar complet. Complet as evita o fata care... nu e fata
"Cred ca as evita o fata prefacuta. Dar nu care vrea sa dea bine pentru mine"
Ai accepta sa se prefaca in fata ta? Sa para ce nu e pentru ati face tie o impresie buna?
Pai daca vrea sa dea bine doar pentru mine, sa se schimbe pentru mine atunci ar insemna ca tine la mine. Si as incerca sa ii zic sa fie ea insasi. Daca nu...
Simplitatea in gandire, daca e sa ma exprim elegant. Exact genul acesta de fata voi evita mereu.
Pai,am o prietena care atunci cand ne-am cunoscut era draguta,simpatica,te ajuta cand ii cereai,evident toate acestea numai daca erai de partea ei in toate,si cand avea dreptate si cand nu avea,si ea sa aiba ultimul cuvant. Acum cand o vazut ca nu tin cu ea in tot,incearca sa ma conduca,ii vulcanica si schimbatoare,vorbeste in scarba,isi bate joc,dar stii,nu isi da seama de cum arata.
Urasc cand o fata vrea sa se creada superioara,sau, cel mai mult urasc oamenii schimbatori, prea schimbatori, macar daca esti un asshole, fi asshole pana la capat, nu?
Mmm, nu poti fi de acord cu ea in toate.
Fiecare e liber sa isi exprime parerea.
Un prieten adevarat trebuie sa accepte si o critica/contrazicere, poate e constructiva.
Deci daca eu incep sa-mi bat joc de cineva, o fac constructiv? Sau daca suntem "prieteni" trebuie sa-i ascult jignirile? Esti amuzanta.
Ai inteles gresit.
Tu ai spus ca ea vrea sa fi mereu de acord cu ea, iar eu am vrut sa spun ca ea ar trebui sa inteleaga ca fiecare e liber sa isi exprime opinia chiar daca e diferita de a ei, dar cred ca nu m-am exprimat bine.
A,ok,nu te-ai prea exprimat bine dar nu-i bai. Poate trebuia si eu sa inteleg mai bine.