Ca MAMA nimic nu este pe lume! Greu de imaginat vreodata ce este in inima unui om cu un suflet atat de sensibil si deosebit cum e el.Sincere condoleante, insa sarace sunt toate cuvintele din lume in comparatie cu aceasta cumplita tragedie prin care trece. Dumnezeu s-o odihneasca in pace, iar lui Cristi sa-i dea putere pentru a putea macar rezista acestui moment greu care este ca o cumpana pentru el.Cristi sa-ti dea Domnul o forta, o putere mare si deosebita pentru a rezista socului! Am si eu o mama si e cea mai de pret comoara de pe acest pamant pentru mine.Inca o data sincere condoleante sunt alaturi de tine cu sufletul in acest greu moment...
Doamne, ce veste primesc de la tine. Imi imaginez prin ce trece. Sincere condoleante.
Cristi_din _Bucuresti e un utilizator ce respecta TPU si isi da interesul pentru utilizatori.
merita sprijinul nostru.
Dumnezeu s-o ierte si sincere condoleante.
Sincer imi pare tare rau sa aud o veste atat de rea, cei buni nu merita atata suferinta, nu merita sa piarda, totusi se intampla.Condoleante din partea mea. Dumnezeu sa o ierte!
Sincer imi pare rau, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca! Cristi stiu ca este greu si dureros, si eu am pierdut multe persoane dragi mie (copilul, tatal si bunicii toti) dar viata merge inainte oricat de greu ne-ar fi, fii tare si alaturi de familia ta veti trece si peste aceasta foarte grea incercare.
Neagracaceara întreabă: