| Ambivert a întrebat:

E cineva pe aici care a studiat psihologia? Neurologia? De ce naiba îmi tremura capul și câteodată sprâncenele și față? O anxietate generalizată și agorafobie poate da astfel de simptome horror? Sau e ceva mai grav? Am și discutat cu un bătrân simpatic într-un tramvai și în loc sa mi se calmeze anxietatea parca mai agitat eram și speriat.
Puteți și cu preaupusul sa va dati! Ce naiba de anxietate e asta de e asa de grava? Numai când sunt în public o pățesc și între oameni, singur nu pățesc asa ceva! Parca nici în magazine mici,tramvai numai în spatii mari deschise și unde e mulțime! Da de ce sa îmi joace sprâncenele? Emoțiile sunt extrem de puternice oricum și sunt imposibil de controlat, la fel ca acel tremur! Parca numai Xanax ma ajuta cât de cât sa nu mai tremur și sa fiu mai calm restul pastilelor sunt frecție de picior de lemn!
Ce ar trebui sa fac? Nici nu pot sa ma expun asa des ca ma vede lumea cum efectiv tremur rău din toate încheieturile și la față par speriat rău, fac ochii cât cepele de la acea spaima. Oare o sa rămân asa toată viata? Sa iau toată viata Xanax? Deja sunt dependent de ele, de 5 ani iau într-una, da nu mult! Sunt suspect de trenur esențialis de mic îmi tremurau mâinile dar numai mâinile și nu tare,sau poate îmi tremura de la șocul ce l-am făcut văzând cum părinții se băteau de față cu mine și consumau alcool, se certau grav! Da pana nu am avut niște probleme cu niște țigani nu aveam probleme de astea sa nu pot ieși din casa, sa îmi tremure capul laughing
M-am tot expus față de alții cu agorafobie care stau numai în casa și tot nu scap de blestemata asta de fobie

Răspuns Câştigător
| Năsăud a răspuns:

Frățioare,n-am studiat.
Dar dacă tremuri se vede treaba că nu-ți poți stăpâni emoțiile.
Respiră adânc și rar și spune mici fraze ce te fac să fii sigur pe tine.

0 răspunsuri: