Am fost mai mult decât laconică şi nu s-a înţeles mesajul; ai şi tu dreptatea ta. Am sărit peste introducere, chiar şi peste cuprins, fiind mai mult o concluzie. În mesaj ai zis "sunt sigur că o să am de ce să râd", adică vei râde de ei că vor fi total afoni sau antitalent. Şi atunci, faptul că tu pleci din start cu această idee preconcepută demonstrează că nu mai ai încredere că mai există şi oameni cu talent, că mai pot fi făcute şi emisiuni cu adevărat de valoare. În sensul acesta eşti pesimist; poate tu de felul tău eşti optimist în multe alte contexte, dar m-am referit strict la viziunea ta asupra a ceea ce va fi.
Ştii bancul cu poliţistul în care el întreabă ce este un homosexual? El a legat începutul de sfârşit şi la rândul lui punea acea întrebare şi altora să vadă dacă ştiu definiţia şi, foarte mândru, le spunea el: "Ai acvariu?"; celălalt: "Nu."; poliţistul: "Înseamnă că eşti homosexual."
Eu chiar cred ca romanii au talent, daca uh iti bati joc de ei sa stii ca ei au de un infinit de ori mai mult talent decat tine
Romanii au talent!
La fel si rromii, care o sa ne demonstreze cum dispare o scena cu tot cu echipamente in cateva minute. Dupa aceasta prezentare, Romania's Got Talent va lua sfarsit.
Zuzucks întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SaraBoss15 întreabă: