Da.Deoarece acum cu "pericolul" sfarsitul lumii unii sau mai gandid la viata putin in plus cu an ce trece craciunu difera asta e
Pentru mine, personal, nu s-a schimbat nimic.intr-adevar, bugetul parintilor s-a redus considerabil din cauza crizei pe care cred ca multi romani, din pacate, au resimtit-o.eu nu prea pun pret pe asta.dar si anul asta am avut parte de aceeasi traditie de craciun: masa in familie, dormitul de dupa masa si cam atat
[trist...
Da, cam de cand am aflat ca Mosu' nu exista si ca sarbatorile ca in filmele americane sunt aproape imposibil de realizat. Pacat de buget, as fi vrut sa ofer mai mult. Sarbatori fericite!
Daaa este foarte diferit, adica pentru mine a fost din 2 motive : primul ca a fost primul craciun in club si 2 ca nimeni nu mai simte spiritul craciunului si care este adevarata sa importanta!
Da..In primul rand, nici nu stiu sigur daca m-au colindat vreo 6 copii(poate mai putini), in al doilea rand.e primul Craciun in care chiar simt ca iubesc si ca imi doresc un viitor alaturi de el! Insa, de la an la an, nu mai conteaza ce semnifica Craciunul, ci doar cluburile, bautura si destrabalarea! S-au dus naibii si sarbatorile..probabil chiar se apropie sfarsitul lumii