anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 5 feline 4 sunt motani si 1 este pisica tata se duce de 3 ori la suceava (de 2 ori ma duce pe mine la inot) si doar daca are ceva de cumparat merge in rest nu prea are ce face la sv ca el se acum cu niste aprozare ca de exemple legume fructe seminte.fructele si legumele le aduce din grecia turcia china sau alte tari iar semintele din ungaria sau ucraina)dar de fiecare data cand merg la inot dupa ce ies mergem la metro careffour kaufland selgros...la toate are legitimatie.nu conteaza de fiecare data luam ficat aripioare de pui pulpe de toate pentru pisicii mei si de ex. aseara le-am dat peste mancare de pisici cu peste carne de pasare etc.aro friskie whiskas etc.lapte le cumpar si tot nu se satura si la caine la fel dar cainele meu lup daca ii dau o punga de aripioare si pulpe +apa+lapte se satura...am un motan care il cheama tigru si are 6kg mai am unul care il cheama thomas(sau gomez)dar el are 5kg unul il cheama tuffy si are tot 4 kg etc.si ei nu se satura! eu cred cai rasfat pre mult! au propria lor camera cam cat bucataria si e mare! au tot felul de jucarii haine etc patuturi am vreo 24 be boluri de pus mancare si laptele paturi de la whiskas cumparate deci chiar nu mi-a venit a crede cand le-am facut propriul pat! cum ar fi este o zona de relaxare pentru ei si pentru mine! i-am invatat la cutie de nisip! eu trebuie' so curat si pe afara mi-e frica sai las sa nu se loveasca dar imi mai las sa ia aer dor in geam toate cele! ce sa fac? FUNDOI! extra mare! plzzzzzz! help!

Răspuns Câştigător
| ary a răspuns:

N-am inteles prea bine intrebarea ta. Daca vrei sa-i scoti afara nu e nici o problema, poti sta cu ei, cauta un loc mai retras, oricum nu fug. Dar iti spun din propria experienta, daca ii inveti afara vor dori mereu sa iasa.Ai nervi de mieunatul lor?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt ana maria alecsandra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vindei pe toti

| DiannaDia a răspuns:

Nu deloc!